Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C

zaposlitev

Savinjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Višji svetovalec v poslovni enoti Celje

Postanite del inovativnega delovnega okolja in vključujoče družbe, ki pozdravlja ter krepi raznolikost misli, pogledov in idej ter zaposlenim omogoča, da v celoti sprostijo svoj potencial in talent.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 25. April. 2024

Bančni svetovalec (m/ž)

Zavedamo se in smo prepričani, da naše stranke zaslužijo le najboljše. Zato v Poslovalnica Žalec iščemo nove člane ekipe, ki delijo našo strast do odličnosti in so pripravljeni sprejeti izzive, povezane z bančnim svetovanjem in trženjem raznovrstnih bančnih produktov.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 27. April. 2024

Računovodja (m/ž)

Iščemo računovodja v velikem podjetju z dolgoletno tradicijo, ki bo opravljal zahtevne jše delo v računovodstvu v okviru FRS.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 01. Maj. 2024

ERP specialist (m/ž)

Opis delovnega mesta: podpora poslovnim procesom računovodstva/kontrolinga/kadrov (FI-CO/HR); analiza, reševanje in odpravljanje napak; analiza in usklajevanje uporabniških zahtev in svetovanje uporabnikom; vzdrževanje aplikacij, programov in izpisov za poslovno področje;
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Specialist za kontroling m/ž/d

Mednarodno priznano proizvodno podjetje, ki razvija rešitve za partnerje širom Evrope in po svetu, išče proaktivnega strokovnjaka z več leti izkušenj v kontrolingu.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 11. Maj. 2024

Računovodja (m/ž)

Delovne naloge: kontroliranje računovodskih listin (prejetih računov in prevzemne dokumentacije…), knjiženje prejetih in izdanih računov.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Sodelavec za finance m/ž

Za našega naročnika iščemo “Sodelavca za finance m/ž”, ki bo odgovoren za več ključnih nalog. Če imate izkušnje na tem področju, vas vabimo, da se pridružite uspešni ekipi.
Moje Delo