Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Z zbiranjem sredstev za nov dom že skoraj na cilju

V Nogometnem klubu Vransko imamo veselo novico. Skoraj zagotovo ste v začetku meseca opazili obvestila o zaprtju parkirišča za Vrtcem Vransko zaradi dostave garderobnega zabojnika. 
Tako je, imamo ga! VENDAR pa še nismo na cilju. To je le en korak bliže temu, da bodo naši otroci in trenerji imeli streho nad glavo. 

Kaj se dogaja
?

Vse skupaj nas je časovno malo prehitelo: zabojnik je bil izdelan in potrebno ga je bilo odpremiti iz skladišča proizvajalca, mi pa smo z zbiranjem sredstev v »sodnikovem podaljšku«, celotnega zneska nam namreč še vedno ni uspelo zbrati.  Za zdaj je na našem računu »garderobni zabojnik« 13.021 evrov, torej nam manjka le še slab tisočak.  

Kako naprej
?

AKCIJA ZBIRANJA SREDSTEV SE NADALJUJE. Možnost SMS-donacij je podaljšana do 31. 3. 2024, prav tako pa smo še vedno neizmerno veseli vsakega novega prispevka z namenom »NOVI PROSTORI«, ki ga vidimo na našem bančnem računu (SI56 6100 0001 3334 937).

Ker se stanje iz dneva v dan spreminja, vas vabimo, da nam sledite na naši Facebook strani, da boste ves čas na tekočem, kako daleč smo.

Hvala vsem, ki vam je mar, ki nas podpirate in nam pomagate po svojih najboljših močeh.

NK Vransko


Oglejte si tudi