Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
5°C
Oceni objavo

Zimske nogometne priprave v Italiji

Pred začetkom drugega dela nogometne sezone 2023/2024 smo se z vsemi štirimi ekipami Združene Savinjske odpravili na zimske priprave v Italijo. Ekipi U14 in U15 med 22. in 25. februarjem ter U17 in U19 med 29. februarjem in 3. marcem.

Nastanjeni smo bili v Lignano Sabbiadoro, letoviškem mestu, od državne meje oddaljenim dobro uro vožnje. Za razliko od razmočenih igrišč doma so nas tam pričakali odlični pogoji za delo. Poleg kakovostnih igrišč z naravno travo smo imeli na voljo tudi olimpijski bazen.

Za ekipi U14 in U15 ni bilo primernih ekip za izvedbo tekme, zato so opravili pet nogometnih treningov, enkrat pa so kondicijo nabirali s plavanjem. Ekipi U17 in U19 pa sta poleg treh treningov odigrali še štiri tekme. Kadeti so se pomerili z ekipo NK Miklavž in naleteli na poraz 2 : 1, a je okus popravila sladka zmaga z rezultatom 3 : 2 proti italijanskim nasprotnikom. Medtem pa so mladinci premagali tako mladince NK Ljubljana kot tudi člane NK Britof. Prve z rezultatom 3 : 0 in druge 5 : 0.

Fantje so tako pripravljeni na nove zmage, v katere vsi močno verjamemo.

 

 NK Vransko 

Oglejte si tudi