Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Vabilo na ogled tekmovanja s starimi brizgalnami

PGD VRANSKO Vas letos že četrtič vabi na Tradicionalno tekmovanje s starimi ročnimi in motornimi brizgalnami, ki bo v soboto, 27.7.2013 ob 15.30 uri na igrišču za športno dvorano »VRANA« na Vranskem.

Na tekmovanju sodeluje ekipa veteranov z Vranskega, ki je sestavljena iz članov društev občinskega poveljstva. Naša ekipa se redno uvršča med prva tri mesta pod poveljstvom Ludvika Pikla iz Brodov, ki skrbi za redne vaje, motivacijo in skupno druženje ekipe.

 

Naši veterani so v ligaškem tekmovanju Savinjsko Šaleške regije v sezoni 2011 dosegli prvo mesto, lani so osvojili drugo mesto, vedno pa »dihajo za ovratnik« ekipi PGD Šmarje - Sap, ki je glede na prejšnje uvrstitve njihov najboljši konkurent.

 

V letošnji sezoni gre naši ekipi zelo dobro, vendar potrebujejo na domačem terenu Vašo spodbudo. Za osvojitev ligaškega tekmovanje potrebujejo štiri prva mesta. Enega že imajo, drugega lahko osvojijo na Vranskem z Vašo pomočjo, druga dva prva mesta pa lahko pridobijo na preostalih tekmah.

 

Gledalci si boste na tekmovanju ogledali stare ročne in stare motorne brizgalne ter način dela z njimi. Vsekakor lahko pričakujete zanimivo tekmo in zanimivo gasilsko orodje, saj se pričakuje vsaj 18 ekip. Na svoj račun bodo še posebej prišli gasilci in otroci ter odrasli, ki jih zanima tehnika. PGD Vransko bo poskrbelo za možnost osvežitve s pijačo.

 

Občina Vransko spodbuja tekmovanje veteranov, zato bo tako kot vsako leto poskrbela za pogostitev tekmovalcev. Tekmovanje se bo v vsakem vremenu odvijalo na igrišču, pogostitev pa bo v primeru dežja v športni dvorani.

 

Vabljeni v čim večjem številu!

 

PGD VRANSKO

Oglejte si tudi