Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
8°C
PON.
24°C
9°C
Oceni objavo

Tradicionalni turnir mešanih dvojic v odbojki na mivki – Jakov dol 2019

Najtoplejši poletni dnevi ostajajo le še prijeten spomin, mi pa lahko znova ugotovimo, da je bilo preteklo poletje na igriščih za odbojko na mivki burno in pestro. Člani ŠD Papagaji so uspešno nastopali in osvajali pokale na številnih turnirjih po Sloveniji ter tudi čez mejo, uspešno pa smo izvedli tudi naš tradicionalni turnir v odbojki na mivki, ki vsako leto poteka tretjo soboto v avgustu. Lepo vreme za ta vikend imamo vedno naročeno :).  

Letošnji turnir je bil še posebej uspešen, najmočnejši v dolgoletni zgodovini odbojke v Jakov dolu. Šestnajst (16) izjemno močnih in izenačenih ekip se je borilo za prehodni pokal, denarne in bogate praktične nagrade. Veseli smo predvsem številne udeležbe mladih igralk in igralcev, med katerimi prednjačijo članice ŠRD Ločica Zoja, Rima, Lara in Živa, lanskoletne državne prvakinje in tretje v kategoriji U-14, ki so bile tudi letos izjemne in so posegale po najvišjih mestih v mladinskih kategorijah.

Lahko bi rekli, da je bil letošnji turnir boj generacij. V uteho tistim v malo zrelejših letih in v izziv ter motiv mlajšim, so prva tri mesta zasedli malo zrelejši in prekaljeni borci in borke:

  1. NEJKA Planinc / DAVOR Zupančič
  2. EVA Rajovec / BORUT Markovič
  3. ALJA Četina / DEJAN Matko
  4. ZOJA Kalar / BENJAMIN

Naslednje leto bo preteklo okroglih 20 let od postavitve igrišča za odbojko na mivki v Jakovem dolu zato vsi ljubitelji odbojke, dobre družbe in neokrnjene narave že vnaprej lepo vabljeni. Za vse pripravljamo pester program.  

Zapis in fotografija: Darko Kramar

Oglejte si tudi