Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
5°C
PON.
26°C
4°C
Oceni objavo

Brezplačni izobraževalni programi za odrasle

UPI - ljudska univerza Žalec je bila s projektom Odrasli na poti do znanja uspešna s prijavo na razpis ministrstva za vzgojo in izobraževanje Temeljne kompetence 20232029.

V okviru projekta že vpisujemo v spomladanski semester. Brezplačne izobraževalne programe, ki smo jih razpisali, si lahko ogledate na www.upi.si, kjer se lahko tudi spletno prijavite. 

V izobraževalne programe se lahko vključite vsi odrasli, prednostno pa bomo vključevali nižje izobražene, aktivne, stare 55 let ali več in tujce.


Udeležba v programih je za vse udeležence brezplačna.


Za več informacij si oglejte www.upi.si ali pa nam pišite na Biserka Neuholt Hlastec biserka.neuholt@upi.si


Vabljeni z nami na pot do znanja!

 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje in Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada plus.
Operacija je sofinancirana v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021–2027 v Sloveniji (v nadaljnjem besedilu: Program 2021–2027), cilja politike 4: Bolj socialna in vključujoča Evropa za izvajanje evropskega stebra socialnih pravic, prednostne naloge 6: Znanja in spretnosti ter odzivni trg dela in specifičnega cilja ESO4.7.: Spodbujanje vseživljenjskega učenja, zlasti prožnih možnosti za izpopolnjevanje in prekvalifikacijo za vse, ob upoštevanju podjetniških in digitalnih veščin, boljše predvidevanje sprememb in zahtev po novih veščinah na podlagi potreb trga dela, olajševanje prehodov med delovnimi mesti in spodbujanje poklicne mobilnosti.

Oglejte si tudi