Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
1°C
JUTRI
4°C
-5°C
Oceni objavo

Voščilnice za vse priložnosti

Pred slabim desetletjem se je preselila v Selce pri Novi Cerkvi, na kmetijo, kjer skrbi za krave, ovce, kokoši in psa. Največjo ljubezen in pomoč pa vsakodnevno daje staršema, ki sta slabšega zdravja. Je članica PGD v Socki, kjer deluje kot tajnica društva in operativna višja gasilka.
Katja je človek z veliko različnimi znanji. Po osnovni šoli se je na Gimnazijo Celje Center vpisala v program predšolske vzgoje. Študentska leta je preživela v Celju. Po končanem študiju na Višji ekonomski šoli Celje, kjer je končala program ekonomije, se je dodatno vpisala še na študijski program Organizator socialne mreže.

Pridobljena znanja je izkoriščala že v študentskih letih z delom v različih podjetjih, vrtcih, najdlje v papirnici v Vojniku, kjer je ponovno odkrila mladostno strast do dela s papirjem, škarjami in lepilom. Zdaj izdeluje vabila, voščilnice za vse priložnosti (rojstvo otroka, krst, obhajilo, birme, poroke, rojstni dnevi …), voščilnice v obliki knjig, škatle presenečenja, čokoladnice … Sprva jih je izdelovala za prijatelje, sosede in znance. Ko je odkrila, da lahko s svojimi izdelki nekaj zasluži, je odprla dopolnilno dejavnost. Izdelava različnih papirnatih izdelkov ji vzame večino prostega časa. Oglaševanju ne daje bistvenega pomena, saj je najboljša reklama tista, ki se širi iz ust do ust.

Da Katja s srcem izdeluje zelo lepe izdelke, so izvedeli že širom po Sloveniji. Naročila prejema tudi iz tujine. Bolj kot to, da izdelke proda, ji seže do srca pohvala. Željo po nekoliko večji prepoznavnosti ji je omogočila Nastja Falnoga, ki ji je izrisala logotip. Tega zdaj nalepi na vsak narejen izdelek. Naročila za svoje izdelke sprejema na instagramu (Ročna dela Katja), preko FB strani (https://www.facebook.com/profile.php?id=100072132433843) ali na mobilni telefon 031 819 846. Osebno pa lahko izdelke kupimo ali naročimo v AL papirnici Vojnik.

Tekst: Nuša Lilija

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi