Oceni objavo

Zahvala za pomoč

Spoštovani sokrajani,

z veliko hvaležnostjo bi se rade zahvalile za vašo pomoč v času naravne nesreče  vetroloma, ki nas je prizadel v četrtek, 20. julija 2023. Brez vaše pomoči bi se zelo težko spopadle s posledicami te nesreče. Vaša hitra in učinkovita pomoč nam je omogočila, da se lahko počasi, a še vedno dovolj hitro vrnemo nazaj v naš dom še preden se začne zima.

Posebej HVALA sosedom Mileni in Benu Polajžer. Milena, hvala za nesebično pomoč, nudenje zavetja in bivanje naše mame pri tebi v tem času. Hvala vsem sosedom, ki so takoj po nesreči priskočili na pomoč, prav tako sorodnikom iz Frankolovega in vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali s svojim delom, donirali sredstva in s tem pokazali svojo dobroto.

Hvala prvim rokam pomoči: Valeriji Skaza, Milki in Matevžu Špes, Majdi Maršnjak, Jožetu Švenerju, Mileni in Benu Polajžer. Nečaku Gašpeju z družino in njegovimi prijatelji hvala, ker so s hitrim odzivom pokrili objekt, kolikor so to dopuščale vremenske razmere. Na pomoč so prišli tudi sodelavci iz Rtg. oddelka in Urgentnega centra SB Celje. Hvala vsem in vsakomur posebej, tudi tistim, ki jih nisem omenila, pa so nam v tem času pomagali. Hvala PGD Vojnik in Štabu Civilne zaščite Vojnik, Občini Vojnik z županom in ostalimi sodelavci ter svetniki, Rdečemu križu, Karitasu, Društvu podeželskih žena META, Ljudskim pevkam Socka.

Največja zahvala pa gre Branku Čepinu. Še enkrat se vam iz srca zahvaljujemo, da ste prevzeli vsa dela in organizacijo sanacije objekta in ste v tako kratkem času uredili tako veliko delo, za katerega smo bile vse udeležene v nesreči prepričane, da je nemogoče.

Hvala tudi vsem ostalim izvajalcem sanacijskih del za ažurno opravljeno delo.

Darja in Terezija Skaza, Lara Veršnik

 

Oglejte si tudi