Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Vaše Ogledalo in portal www.mojaobcina.si/vojnik

Poslanstvo Ogledala je zagotavljanje obveščenosti vsem občanom na enak način in pod enakimi pogoji. Z dobrimi vsebinami skrbimo za predstavitev in vzdrževanje korektne podobe o občini, njenem delovanju, storitvah in osebju, načrtujemo in prepoznavamo odzive javnosti in se nanje ustrezno odzivamo. Glasilo je namenjeno obveščanju o dogodkih, življenju, hotenjih in interesih občanov, društev, vrtcev, šol in drugih v občini Vojnik, o delu občinske uprave in organov občine. Ogledalo ima vlogo osrednjega informatorja in kronista o življenju in delu v naši skupnosti. V časopisu je možno oglaševanje v skladu z veljavnim cenikom oglasnih sporočil in pravili Uredniškega odbora Ogledalo. Trženje oglasov izvaja strokovna sodelavka Tanja Čretnik, za vse podrobnosti jo lahko pokličite po telefonu na številko 03 780 06 35.

 

V Ogledalu objavljamo napovednik dogodkov, ki jih pripravljate v svojem okolju. Vaše prispevke predstavljamo v različnih rubrikah. Pošljite nam besedilo (največ 3800 znakov s presledki) in fotografijo iz dogodka, seveda naj bo tema aktualna. Ker Ogledalo obsega 60 strani, se zgodi, da imamo za objavo vseh prispevkov premalo prostora in ne objavimo vseh. Prav vsi prispevki pa so objavljeni na spletnem portalu www.mojaobcina.si/vojnik. Opažam, da še vedno ne poznate te možnosti predstavitve svojega dela in oglaševanja. Pripravljen prispevek pošljite na vojnik.ogledalo@gmail.com, lahko pa pridobite geslo in neposredno vnašate svoje prispevke. Za vašo obveščenost poskrbimo tudi s tedenskim pregledom novic, nanje se naročite na portalu.

V uradnem delu Ogledala so objavljeni vsi aktualni razpisi, priloge in drugi uradni dokumenti, ki jih sprejema občinski svet. Uporabno za tiste, ki ne uporabljate spleta.

 

Ogledalo, ki je pred vami, prinaša številne prispevke, ki so odraz življenja in dela v našem okolju. Pomladni meseci so bili čas predstavitve zborovskega petja, ki združuje številne pevce in ljubitelje petja. Praznovali sta dve krajevni skupnosti, predstavljamo njihove dosežke in prireditve. Uvajamo novo rubriko Občinska uprava, kjer bo predstavljeno posamezno področje dela in zaposleni, ki to delo opravljajo. Stalne rubrike že poznate. Moja želja je, da Ogledalo sooblikujete, najdete v njem vsebine, ki vas zanimajo in predstavljajo vaše področje dela, se iz njih kaj naučite. Seveda je pomembna strpnost in ne pozabite priložiti kakovostne fotografije. Več nas bo objavljalo, več bomo vedeli in se bolje poznali.

 

Lepe, varne in sproščene počitnice otrokom, vam pa vsaj nekaj dni dopusta in lenarjenja v senci, doma ali kje drugje.

 

Lea Sreš

 

Oglejte si tudi