Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Turist si prizadeva povrniti star ugled

Turist z izjemno lokacijo in tradicijo želi biti dober predstavnik dediščine, gostoljubja in značilna stara gostilna sredi Frankolovega. Z rednimi posodobitvami, dvigom kvalitete, postrežbe in priprave jedi se trudimo postati primeren kraj za sestanke in kosila s poslovnimi partnerji, kakor tudi prijeten ambient za druženje in sproščanje v krogu vaših prijateljev ali družine.
Ponujamo dnevno sveže pečene postrvi, ki jih naša kuhinja pripravlja z neumornim navdušenjem, kar zaznamuje gostilno že vrsto let. Poleg rib ponujamo dnevno sveže malice, nedeljska kosila, jedi po naročilu in menije, pripravljene po vaši izbiri. Gostišče premore dvorano s 120 sedeži, jedilnico s 30 sedeži, prostor z 20 sedeži in dve terasi. Ker želimo, da so naši gostje zadovoljni in da jim zagotavljamo ponudbo, kot jo želijo, ponujamo tudi prenočišča. Imamo sedem lepo opremljenih sob. 

 

Ponosni smo na naše delo, saj smo v slabih dveh letih delovanja ves naš trud, znanje in ljubezen vložili na vsak krožnik, ki smo ga postregli. Seveda pa nagrade ne bi bilo brez vas, naših cenjenih gostov, ki nas motivirate k še boljšemu delu, še k lepšim krožnikom in k še bolj bogatim okusom.

 

Ob prijetnem ambientu, zavidljivi gostoljubnosti, usposobljeni in prijazni postrežbi vas bo presenetila tudi okusnost pripravljenih jedi.

Kako se predstaviti, da ne bo slišati samovšečno, a ne preskromno in vas vendarle prepričalo, da nas je vredno obiskati?

 

NAŠ SLOGAN JE: Kakovost je naša prednost.

NAŠA VIZIJA JE: Ob vrhunski kakovosti v kulinariki in gostinstvu čim boljša zasedenost vseh 7 dni v tednu.

NAŠE VODILO JE: Odlična hrana, prijazna postrežba, prijeten ambient in gostoljubnost.

NAŠ MOTO PRAVI: Če si gostoljubno postrežen s kakovostno hrano, je to veliko doživetje.

 

Polona Fošt

Foto: J. Vovk

 

Oglejte si tudi