Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
7°C
PON.
23°C
10°C
Oceni objavo

Člani TD Nova Cerkev na letnem občnem zboru

Ocena dela za preteklo leto: Društvo dela dobro, člani se aktivno vključujejo v življenje in delo kraja, pogrešamo pa pogumnejše vključevanje v čistilne akcije. Program dela za leto 2014 je pester in izvedljiv ob podpori članstva.

Člani izvršnega odbora smo se odločili, da pripravimo letni obračun svojega dela in zastavimo naloge za leto 2014, že kar v mesecu januarju. Glede na naravo našega dela so zimski meseci čas za izobraževanje in predavanja, pomladni meseci pa prinesejo praktične delavnice, pustovanje, srečanje folklornih skupin. Čas nas vedno priganja, saj je program dela obsežen.

Na letnem občnem zboru smo pregledali delo društva v preteklem letu, se pogovorili o kakovosti prireditev in vključevanju članov v delo društva. Predsednica Zvezdana Stolec je seznanila člane z opravljenimi nalogami in ugotovila, da smo delo dobro opravili. Gospod Benedikt Podergajs je ocenil delo društva in ugotovil, da se dobro vključujemo v življenje in delo v kraju in občini. Pohvalil je marljivost članov in dobro izvedene naloge iz letnega programa dela. Njegovi oceni sta se pridružila gospod Slavko Jezernik in gospod Alojz Vicman, ki sta izrazila željo po sodelovanju tudi v bodoče. Program dela za leto 2014 je obsežen in z njim se vključujemo v delo društev in organizacij v kraju in občini. Ostaja pa želja, da se člani bolj pogumno vključujejo v akcije, ki prinašajo boljšo kakovost življenja, v čistilne akcije.

Po uradnem delu zbora društva je Klemen Kotnik doživeto predstavil svoje potovanje po Indoneziji in nas popeljal v svet ob odličnih diapozitivih. Druženje smo zaključili ob glasbi, pogovoru, plesu in skromni pogostitvi. Vse vas, ki se zanimate za delo v našem društvu, vabim na našo spletno stran  http://www.td-novacerkev.com/, kjer se boste sproti seznanjali z dogodki in prireditvami v Novi Cerkvi.

 

Lea Sreš

Foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi