Oceni objavo

Velik uspeh KK Vojnik

Košarkarski klub KK Vojnik G7 do zgodovinskega uspeha v pokalnem tekmovanju.

V pokalnem tekmovanju nastopajo ekipe iz vseh lig. Do zgodovinskega uspeha so vojniški košarkarji prišli z zmago proti KK CALCIT, nato so na lokalnem derbiju izločili KK CELJE ter nazadnje premagali še KK DRAVOGRAD. Tako se KK VOJNIK veseli zgodovinskega uspeha članske kategorije uvrstitve med najboljših dvanajst ekip iz celotne Slovenije.

V naslednjem krogu pričakujejo zmagovalca med KK Troti Novo mesto proti KK Rogaška. Po vsej verjetnosti bo na parket vojniške dvorane stopila prvoligaška ekipa iz Rogaške Slatine. Točen termin tekme objavimo kasneje z javnim povabilom, bo pa zagotovo nekje sredi veselega decembra.

Poleg omenjenega uspeha vojniški košarkarji že nekaj let krojijo sam vrh tretje slovenske lige za člane. V zadnjih letih delajo po zelo dobrem modelu, ki zajema vse košarkarje od šole košarke pa do članske kategorije. Da pa model dobro teče, so potrebni optimalni pogoji za trening, za katere se je potrebno vseskozi boriti. Ob tem uspehu se v klubu zahvaljujemo občini, vsem sponzorjem, staršem, vsem, ki zagotavljate pogoje, da prihajamo do takšnih uspehov. Se vidimo v ŠD Vojnik. SKUPAJ SMO MOČENJŠI. 

Tekst: Matic Močenik

Foto: arhiv društva

Oglejte si tudi