Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Spletna stran Občine Vojnik prva v Sloveniji prevzela RSS sistem novic s portala MojaObcina.si

MojaObčina.si, ki združuje lokalne novice, dogodke, prosta delovna mesta, itd., vseh slovenskih občin, je tehnološko in uporabno zelo napreden portal, lokaliziran na posamezno občino. Pred kratkim je portalu pristopila prva slovenska občina, občina Vojnik.

 

Občani občine Vojnik so tako pridobili portal, preko katerega lahko spremljajo aktualno lokalno dogajanje, poleg tega pa tudi učinkovito komunikacijsko sredstvo za podajanje novih idej in predlogov občinskim organom, kar doslej ni bilo možno.

 

Mojaobcina.si je vsebinsko odprt portal, saj je njegov glavni namen čim širše in hitro obveščanje občanov. V tej luči si lahko upravitelji katerekoli druge spletne strani enostavno namestijo lokalne novice ali dogodke portala MojaObčina.si na lastno spletno stran, preko široko uveljavljenega RSS protokola.

 

Kot prva, je to spoznala spletna stran občine Vojnik, ki si je prva v Sloveniji namestila RSS sistem novic in s tem svojim bralcem ponudila dodatno, svežo in zanimivo vsebino, zaradi katere se bodo ti še raje vračali na stran.

Oglejte si tudi