Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
4°C
JUTRI
6°C
2°C
Oceni objavo

Vabljeni na odprtje FULL BURGER HIŠE v Vojniku

Vabljeni na odprtje FULL BURGER HIŠE v Vojniku, v sredo, 25. oktobra 2023, ob 18. uri na Kerševi 4a v Vojniku.
Podjetje FUULBURGER, d. o. o., Keršova 4a, Vojnik že uspešno trži svoje izdelke z Food Truck prikolico in kombijem. Njihovo hrano lahko dobite ob Velenjskem jezeru, v času prireditev na stadionu in ob dvoranah v Stožicah, v Kuhni na plac v Domžalah ter štirikrat letno na celjskih sejmih.


V Fuul Burger Hiša Vojnik bodo ponudili gostom več kot 10 različnih burgerjev, pečenke (svinjska, telečja in goveja) in pice. Gostje bodo dnevno od 10. do 14. ure lahko naročili tudi malico. Prednost Fuul Burger Hiša Vojnik je med drugim tudi v tem, da imajo lastno pripravo mesa, in sicer uporabljajo le 100-odstotno govedino slovenskega porekla. Zaključene družbe bodo lahko rezervirale dva prostora, ki sprejemata 50 oziroma 40 gostov.

Odpiralni čas bo od 10. do 22. ure, od srede do sobote. Poskrbeli bodo za povečan parkirni prostor za 12 avtomobilov za gostilno, skupaj bo tako na voljo 25 parkirnih mest.

Rezervacije in informacije na fuulburger@gmail.com, po telefonu 070 138 900 ali 031 362 749, spremljajte jih tudi na Istagramu in facebooku – fuulburger.

Vabljeni.

Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi