Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Obvestilo o SPIRIT – informacijska točka za podjetja

Znašli smo se v obdobju, polnem izzivov na vseh področjih. Glavnina spopadanja s problematiko COVID-19 je v pristojnosti države. Področje gospodarstva je eno tistih, ki je najbolj prizadeto in potrebuje učinkovite in hitre ukrepe.

SPIRIT – informacijska točka za podjetja

 

Zato smo na SPIRIT Slovenija vzpostavili informacijsko točko za podjetja - novo spletno mesto https://www.spiritslovenia.si/koronavirus, na katerem lahko pridobite vse informacije o ukrepih za podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19 na enem mestu. V okviru spletnega mesta je pred kratkim zaživel tudi Poslovni forum https://podpora.spiritslovenia.si/home, ki je namenjen neposredni in hitri komunikaciji med podjetji, izmenjavi informacij, uporabnih gradiv in dobrih praks.

Vzpostavili smo kanale Korona, Logistika in Uporabno, preko katerih lahko komunicirate tako z nami kot z drugimi člani poslovnega foruma. Poslovni forum je zamišljen kot oblika medsebojne pomoči med podjetji, zato vas vabimo, da delite tako vprašanja kot rešitve. Sodelujete lahko pri že obstoječih razpravah ali pa odpirate nove.

Za dostop je potrebna registracija preko spletne aplikacije na tej povezavihttps://podpora.spiritslovenia.si/home

Verjamemo, da bodo informacije koristile še komu, zato vljudno vabljeni, da jih delite.

Ostanite zdravi.

Ekipa SPIRIT Slovenija

 

Povzela: P. Pehar Žgajner

Oglejte si tudi