Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Zavarovalnica Maribor je odprla pisarno v Vojniku v Avtohiši Čepin

Zavarovalnica Maribor ima na širšem celjskem območju večdesetletno tradicijo in je v samem centru mesta, na Ljubljanski ulici 14, prisotna že od leta 1992. Poleg poslovne enote v Celju dostopnost in bližino strankam ZM zagotavlja s številnimi pisarnami v širši okolici, med drugim tudi v Slovenskih Konjicah, Mozirju, Rogaški Slatini, Zrečah, Šmarju pri Jelšah in Sevnici. Svoj delež k celoviti prisotnosti ZM na širšem celjskem območju pa prispevajo tudi zastopniki v rednem delovnem razmerju in številne pogodbene agencije, ki svojim strankam ponujajo tudi kvalitetne zavarovalniške produkte ZM.
V maju letos pa je ZM naredila tudi odločen korak naprej, tokrat za prebivalce Vojnika in okoliških krajev, saj je sedaj prisotna tudi v njihovi neposredni bližini. Svoje mesto je našla tudi v prostorih nove Avtohiše Čepin, s katero ima vzpostavljene odlične partnerske odnose sodelovanja.

 

Tam se lahko oglasite, če potrebujete konkretno zavarovanje ali pa zgolj informacije. Na enem mestu lahko sklenete ugodno življenjsko ali nezgodno zavarovanje, zavarovanje za vaš avto in ostalo premoženje. Kot že obstoječa stranka pa lahko tam tudi prijavite škodo, in sicer vsak dan med 10. in 14. uro. Pogodbeni cenilci Avtohiše Čepin bodo po sistemu Quick-check ocenili in seveda kvalitetno popravili vaše poškodovano vozilo, saj pri njih velja:  "Stisk roke, ki Vam jo ponujamo, je čvrst in zanesljiv."

 

V današnjih časih, ko se vsi trudimo prihraniti čas in denar, je prisotnost ZM v neposredni bližini Vojničanov in prebivalcev okoliških krajev prav gotovo dobrodošla novica. Sedaj boste lahko samo nekaj minut od doma uredili vse, kar potrebujete za brezskrbno in varno preživljanje vsakdana. Da pa bodo vsa vaša vprašanja deležna kompetentnega odgovora, vas bo v prostorih ZM v Vojniku zmeraj sprejela ena od svetovalk z večletnimi izkušnjami na področju zavarovalništva. Z dobrim nasvetom sta vam na razpolago:

 

  • Blanka Dečman, samostojna zastopnici z licenco Agencije za zavarovalni nadzor, ki je za vas dosegljiva tudi na tel. št.: 031/586-335, in

 

  • Mateja Kolenc, samostojna zastopnici z licenco Agencije za zavarovalni nadzor, ki jo lahko pokličete na tel. št.: 041/366-908.

 

Nedvomno boste z njima našli najugodnejše zavarovanje za vas in vašo družino, vašo hišo ali stanovanje. Zagotovo pa bo tudi vaš jekleni konjiček celovito in prav posebej ugodno zavarovan, saj vam v sodelovanju z Avtohišo Čepin nudijo tudi paketni popust.

 

Pri ZM pravijo »Življenje gre naprej in mi z vami«, in to se bodo s pričetkom poslovanja v Avtohiši Čepin v Vojniku in s prijaznim pristopom do strank nenehno trudili potrditi.

 

Jure Vovk

Foto: J. Vovk

 

Oglejte si tudi