Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
5°C
Oceni objavo

Zbor članov MDDI Celje

V prijetnem popoldnevu smo se člani Medobčinskega društva zbrali v restavraciji Etra Celje, da pregledamo letno delo in proslavimo dan žena in mučenikov.
Zbralo se je več kot 120 članov, s svojo prisotnostjo pa so nas počastili tudi gostje. Po kulturnem programu, nastopu pevske skupine in mladega harmonikarja, smo bili sklepčni in zbor je lahko začel delati.

V uvodu sem podala vsa poročila. Razprav ni bilo, prav tako ni bilo pripomb na finančno poročilo, NO in ČR. Sprejeli smo tudi finančni plan in smernice za leto 2025.

Na koncu so se mi člani zahvalili s prelepim šopkom, prav tako podžupan občine Štore Jani Jurkošek.

Nataša Privošnik je poudarila pomen medsebojnega sodelovanja. V današnjem času so zelo pomembni prostovoljci, saj pogosto rešujejo huda stanja, ki jih preživljajo invalidi. Stisk roke, prijazna beseda in občutek, da so slišani, da nam je mar, so neprecenljivi. Tkanje prijateljskih vezi, združevanje enakih z enakimi bo naša skrb tudi v prihodnje. Člane sem še seznanila z novico, da smo v Vojniku dobili na razpolago velik prostor, v katerem bomo imeli za Vojnik uradne ure, za vse ostale pa tu priložnost za srečanja, druženja in delavnice. Prostor se imenuje Medgeneracijski center Čebelca. Hvala županu Branku Petrtu, da nam prisluhne in gre vedno nasproti. Druženje se je nadaljevalo ob okusni hrani, rujni kapljici in glasbi, za kar se zahvaljujem Dragu Sivka in Franciju Romiu.

Tekst in foto: Dragica Mirnik

Oglejte si tudi