Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
25°C
8°C
JUTRI
26°C
10°C
Deli
2782

Naši skakalci odlični na nočni tekmi

Na zadnji aprilski dan so se skakalci SD Vizore udeležili tradicionalne nočne tekme v Jablancah pri Mariboru in dosegli odlične rezultate.

V kategoriji D-10 je zmagala Alja Preložnik, v kategoriji D-11 Ožbej Vačovnik Kotnik, v D-12 Matic Preložnik, v D-15 je Špelo Mastnak in Ano Vranc preskočil samo en fant in sta si priskakali drugo in tretje mesto. Pri mladincih do 20 let sta drugo in tretje mesto zasedla Martin Mastnak in Blaž Potočan, ki sta imela malo smole v drugi seriji.

Pri članih do 35 let je David Grm dosegel četrto mesto. Njegova zadnja tekma je bila na velikanki v Planici, na tej tekmi je skakal s pol krajšimi smučmi. Pri veteranih do 50 let sta naša člana dosegla najdaljšo daljavo v tej kategoriji in s težavami pri vožnji v izteku skakalnice prepustila zmago domačinu. Tako je Matjaž Preložnik dosegel drugo in Klemen Kotnik tretje mesto. Prvič se je s to skakalnico pomeril tudi Gregor Vačovnik in osvojil četrto mesto. Po tekmovanju je zagorel kres ob podelitvi nagrad in zaigral mladi domači ansambel.

 

Tekst in foto: Stanislav Grm

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi