Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
1°C
NED.
24°C
6°C
Oceni objavo

Društvo upokojencev Vojnik

Poletje se počasi nagiba v drugo polovico in na vrata že trka jesen. V tem času smo bili na enodnevnem izletu v Monoštru na Madžarskem, kjer smo se imeli zelo lepo. Ogledali smo si kraje, kjer še nismo bili, za kratek čas smo bili tudi v Lentiju na sejmu.

V mesecu septembru bo ponovno priložnost za druženje. Tako bomo 9. septembra šli na romanje na Brezje in 20. ali 21. septembra na zaključni izlet. Toda pred nami je oktober, ko se zgodi naš dan, in sicer piknik pod šotorom v Vojniku, kar počnemo že tradicionalno. Upam in želim, da se boste našega druženja udeležili v čim večjem številu. Sproti vas bomo o izletih in druženjih obveščali na naši oglasni deski in preko naših poverjenikih. Ko v našo pisarno dobivamo razne ponudbe za izlete in druženja, ugotavljamo, da sami zelo ceneje urejamo takšna druženja, pa še bolj bogata so od cen, ki jih imajo druga društva. Pridite, družite se z nami in ne bo vam žal. Skupaj zmoremo več in lepše nam bo.

Spoštovane upokojenke in upokojenci, ki še niste člani našega društva in bi to radi postali, vabimo vas, da se nam pridružite. Vabimo tudi tiste naše člane, ki še niste poravnali članarine, da to storite v naši pisarni ali preko naših poverjenikov. Hvala za razumevanje in kmalu nasvidenje na našem druženju.

 

Predsednik DU

Ivan Robačer

 

Oglejte si tudi