Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Vojnik
DANES
23°C
11°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

12. redni občni zbor Društva TALON Frankolovo

Udeležba je bila največja do sedaj, uradni del je potekal nemoteno, na koncu je bila še zabava in vsi so odšli domov zadovoljni.

Društvo TALON Frankolovo je imelo v soboto, 9. 3. 2013, svoj redni občni zbor na Turistični kmetiji Goršek. Zastavljeni program za leto 2012 so v celoti realizirali. Predsednica Nada Kužner se je ob tej priložnosti zahvalila vsej ekipi IO, kakor tudi članom komisije za prireditve, saj so ji vseskozi pomagali pri izvedbi vseh zastavljenih smernic. Največja zahvala velja seveda članom, ki vedno priskočijo na pomoč pri izvedbi pomladanskega kramarskega sejma s predizborom harmonikarjev za pohorsko coklo in poletnega kramarskega sejma. Omenjena sejma sta še vedno najbolj zahtevna za izvedbo, izpustiti pa ne smemo izdelovanja starih igračk za obdaritev naših najmlajših in malo večjih ter izdelovanje novoletnih vizitk in rojstnodnevnih voščilnic.

 

Tudi vabljeni predstavniki društev so zaželeli predsednici in članom vse dobro z željo, da bi jim v letošnjem letu uspelo realizirati vse zastavljene cilje. Predsednik KS Frankolovo in tudi član Društva TALON Dušan Horvat se je iskreno zahvalil za vse res dobro izpeljane prireditve, izlete. Predstavnik občine Vojnik Janez Karo je poudari, da si ni mogel prestavljati, da lahko društvo s tako malo sredstvi , ki jih ima na razpolago z vsemi dotacijami in članarino, uspešno izvede ves planiran program, zato je pohvalil društvo in zaželel veliko uspehov pri realizaciji programa tudi v prihodnje. Tudi ostali predstavniki društev so se pridružili dobrim željam.

 

Udeležba na občnem zboru je bila velika, saj se je od 56 članov zbora udeležilo 46 članov. Vsem prisotnim so razdelili program za letošnje prireditve in jih tudi pozvali, da se kot člani udeležijo vseh prireditev v čim večjem številu.

 

Istočasno je društvo praznovalo tudi praznik žena in 40 mučencev in tako združilo dva praznovanja v enega, prisotne pa res skromno obdarilo z majhno pozornostjo.

 

Predsednica Nada Kužner je članicam in članom podelila priznanje za 10 let delovanja v Društvu Talon, se jim zahvalila za zaupanje in izrazila željo po nadaljnjem sodelovanju še vsaj 10 let.

 

Ko je minil uradni del občnega zbora, je sledila večerja, ki je bila tako kot vedno do sedaj zelo okusno pripravljena pod taktirko gospe Hilde, zato se ji društvo zahvaljuje in se priporoča še v bodoče. Prisotne je nato s harmoniko zabaval Domen, manjkalo pa ni niti smeha.

 č2

Vabimo Vas, da se nam pridružite na naših prireditvah in s tem potrdite naše delo, ki ga opravljamo v prostem času. V zadovoljstvo nam bo, če se vidimo!

 

Dragica Mlinar

Foto: J. Vovk

 

Oglejte si tudi