Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
ČET.
12°C
3°C
Oceni objavo

Spoštovane občanke in občani!

Predčasne volitve so za nami. Poslanke in poslanci smo že kar globoko vpeti v delo Državnega zbora Republike Slovenije, izvoljeno je bilo vodstvo parlamenta ter ustanovljena so ustrezna delovna telesa. Kot poslanka sem vključena v Odbor za obrambo, v Odbor za pravosodje, javno upravo in lokalno samoupravo ter v Odbor za zunanjo politiko, zaupano pa mi je vodenje Mandatno volilne komisije.

Ker pa je delo poslank in poslancev vezano tudi na delo na »terenu«, sem se odločila, da bom imela vsak prvi ponedeljek v mesecu poslansko pisarno v občinah: Dobrna, Vojnik in Celje, kjer boste imeli občanke in občani možnost, da se srečate z mano in mi zaupate vaše morebitne težave, vezane na komuniciranje z javno in lokalno samoupravo; podate vprašanja o delu Državnega zbora ter poslank in poslancev; predlagate in podate pobude za izboljšanje dela, tako Državnega zbora RS kot tudi ostalih institucij na državnem in lokalnem nivoju.

Prvič se tako vidimo 2. aprila 2012, in sicer: med 13. in 14.30 uro na Dobrni (sedež občine Dobrna, Dobrna 19, v pritličju stavbe); med 15. in 16.30 uro v Vojniku (sedež občine Vojnik, Keršova 8, v pritličju stavbe); med 17. in 18.30 uro pa v Celju (sedež Mestnega odbora SDS, Kocenova 4). Poslanska pisarna v Celju je namenjena tudi občankam in občanom občine Štore.

 

Spoštovani!

Dovolite mi, da se vam ob tej priložnosti in na tem mestu iskreno zahvalim, ker ste mi zaupali svoj glas na predčasnih državnozborskih volitvah. Kot sem že v času volilne kampanje dejala, bom prav gotovo ena bolj delovnih poslank, saj si želim opravičiti vaše zaupanje. Verjamem, da le skupaj in povezani »zmoremo več«.

 

                                                                                     Sonja Ramšak,

                                                                                     poslanka v Državnem zboru RS

 

Oglejte si tudi