Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Milena Jurgec – prejemnica posebnega priznanja za prostovoljstvo v javni upravi

»S svojim prostovoljnim delom je zgled ostalim zaposlenim, zato se njena energija pozna povsod. Tudi zaradi nje nikoli ni težko pridobiti posameznika za sodelovanje v novem projektu, pomagati otroku, ki potrebuje pomoč (izven njegove obveznosti), ali pomagati sodelavcu/sodelavki, saj se njena pozitivna energija širi po zbornici. Vedno najde način, čas in idejo, kako pristopiti k reševanju nove težave,« jo je opisala Olga Kovač, ravnateljica OŠ Vojnik, kjer je Milena Jurgec zaposlena.

Milena Jurgec, ki je tudi prejemnica zlatega vojniškega grba, je zgled prostovoljnega dela tudi izven šolskih prostorov, saj svojo energijo prenaša na druge krajane in krajanke, da aktivno prostovoljno sodelujejo v kraju in v društvih.

 

Prostovoljstvo je dejavnost, ki se dogaja med nami, vsak dan, ob vsakem vremenu, glede na potrebe. Zaradi dela prostovoljcev je naše skupno bivanje lepše in naša družba bolj plemenita. »Prostovoljce in tiste, ki prostovoljsko udejstvovanje omogočajo, je za to treba nagraditi in izpostaviti,« je ob sklepnem dejanju dodala Tereza Novak, izvršna direktorica Slovenske filantropije.


Spoštovana gospa Milena, iskrene čestitke ob prejemu priznanja.

 

Tekst in foto: Mojca Skale

Oglejte si tudi