Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Crowdfunding ustvarjalnica za NVO

V torek, 2. junija 2015, organiziramo v okviru Mreže za prostor v sodelovanju s Kreativnim centrom Poligon dogodek »Crowdfunding ustvarjalnica za NVO: Kako do kapitala za učinkovito izvedbo lokalnega projekta?«

Namenjen je lokalnim organizacijam, ki želijo izvesti izboljšave v svojem lokalnem okolju, pa imajo težave z viri za izvedbo. Namen ustvarjalnice je predstaviti in aplicirati principe množičnega financiranja (t. i. crowdfundinga) na način, posebej prilagojen za projekte, ki stremijo k visokemu družbenemu učinku. Na konkretnih primerih udeležencev bomo postavili strategije, kako prek ustrezne komunikacijske akcije pripraviti akcijski načrt za pridobitev ključnih resursov za učinkovito izvedbo lokalnega projekta.

 

Ker si želimo konkretnih rezultatov, je ob prijavi treba podati tudi predlog lokalnega projekta, ki bi ga želeli obravnavati na ustvarjalnici. Udeležba na dogodku je omejena na 6 ekip, o izboru jih bomo obvestili naslednji teden. Zaželeno je, da se ustvarjalnice udeležita vsaj dva predstavnika posameznega projekta (in ne več kot trije). Prijava na ustvarjalnico je obvezna (https://docs.google.com/forms/d/1lVRX2-FeAaqsRswuGP3EkHGxYtJhuTOCo_sv2JzIWD8/viewform).

 

 

Marko Peterlin

 

Priloga spodaj

Oglejte si tudi