Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Mešani pevski zbor DU Vojnik

Člani pevskega zbora pod vodstvom Vide Bukovac smo 19. 5. 2013 priredili letni koncert z naslovom »V HRIBIH SE DELA DAN, V HRIBIH ŽARI«. Med našimi pevci je dosti takih, ki so veliko hodili v hribe, nekateri hodijo še danes. Veliko pa nas je takih, ki na Triglavu sicer še nismo bili, ampak smo imeli druge pohode v življenju in za to ni bilo časa.
V programu, ki je trajal eno uro in pol, smo gledalcem prikazali del prostega časa oz. kako ga preživimo pevci. Vsak je povedal svojo zgodbo, kar je bilo s projekcijo slik tudi prikazano. Tako so gledalci z nami »prehodili« kar veliko raznih doživetij na različnih krajih, hribih, gorah in morju, ves čas pa jih je spremljala pesem našega zbora. Bil je čudovit koncert. Tistim, ki ste nas poslušali, se iz srca zahvaljujemo. Še posebej pa hvala naši pevovodkinji in scenaristki, ki nas je na to pripravila, gospe Vidi  Bukovac. Je že res, da smo zelo stari učenci, ampak zato tudi zelo vztrajni.

 

Zahvaljujemo se Občini Vojnik, KD Vojnik za prostor, gospodu Juretu Vovku za pomoč ter hvala vsem pevcem za njihov čas in dobro voljo. Hvala vsem, ki ste nam pomagali, da smo uspešno izvedli naš letni koncert.

 

Ivanka Koprivnik

Foto: J.Vovk

Oglejte si tudi