Oceni objavo

Beauty room Maja

Kozmetični salon Beauty room Maja je luč sveta ugledal junija. Maja Višnjar, ki si je dolgo izkušnje nabirala v Termah Dobrna in v Vojniku, se je odločila, da stopi na svojo karierno pot. 0b podpori družine in prijateljev ji je uspelo uresničiti dolgoletno željo. Njen salon je na dobro znani lokaciji, v Ulici Stanka Kvedra 1 v Vojniku.

23-letna Maja je simpatična, zgovorna in nasmejana Dobrnčanka, ki se je za poklic kozmetičarke odločila že v osnovni šoli. Njena želja je bila, da bi pomagala ljudem, hkrati pa bi jih imela možnost razvajati, zato je izbrala kozmetiko. V času šolanja in dela si je nabrala dragocene izkušnje. Odločila se je, da bo v salonu ponujala različne storitve, kot so pedikura, masaže, depilacija, nega obraza in vihanje trepalnic. Za pedikuro, ki je nosilna dejavnost v njenem salonu, se je odločila zato, ker se ji zdi pomembno, da ljudje skrbimo za svoje noge in stopala. Po Majinem mnenju so stopala še vedno zapostavljena in jim namenjamo premalo časa, v bistvu pa večino dneva preživimo prav na nogah. Želi si, da bi ljudem približala pedikuro ter njene pozitivne učinke in da bi k njej zahajali redno. Nekaj rednih strank Maja že ima, seveda pa si jih želi še več. K njej zahajajo mlade punce, ki se s kozmetičnimi storitvami šele spoznavajo in starejše gospe, ki že vedo, kako je potrebno skrbeti za svoje telo. Med strankami se najde tudi nekaj moških, je pa dobrodošel prav vsak. Za vse storitve, ki jih ponuja, je strokovno usposobljena, v prihodnosti pa bo ponudbo še dopolnila.

Majo in njeno delo lahko spremljate na družbenih omrežjih Facebook in Instagram profilu Beauty room Maja, za storitve in naročila pa jo lahko pokličete po telefonu 068 168 020. Salon je odprt po dogovoru, prijazna Maja Višnjar pa se prilagodi prav vsaki stranki.

Tekst: Nina Mlinar

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi