Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
13°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Občina Vojnik navija! Tour Slovenia 2023

Uspelo nam je! Uspelo nam je, da smo Vojnik, Socko in Novo Cerkev oblekli v zeleno in modro barvo ter bili nekaj sekund del športnih novic na kanalu Eurosport 1 in na drugem programu Televizije Slovenije.

Napis Vojnik, ki so ga koreografirali Sara Padarič in njena ekipa iz društva Postani Fit, je bil del včerajšnjih novic Kolesarske dirke po Sloveniji. Otroci so potrpežljivo čakali na snemalno ekipo, ki je priletela iz Celja, šolarjem od prvega do tretjega razreda in seveda tudi učiteljicam pa gre zahvala za sodelovanje. Poleg šolarjev iz OŠ Vojnik ter malčkov Vrtca Mavrica in Danijelov Levček so navijaško cono preplavila starodobna kolesa Sekcije starodobnih kolesarjev, TD Vojnik, ki so pred prihodom kolesarske karavane poskrbeli za zanimivo dogajanje. Nastopili so tudi člani KUD Godba na pihala Nova Cerkev in Joškova banda. Navijali so varovanci Doma SeneCura, lokalna podjetja, župan Občine Vojnik Branko Petre s sodelavci, posamezniki, maskote Vojč in Vojčica, Hojko in Hojka … bilo nas je veliko. Ekipa Radia Fantasy je poskrbela za nagradno igro in veselo vzdušje v navijaški coni. Nagrade za nagradno igro so prispevala lokalna podjetja, društva in kmetije. Poleg Vojnika so navijali tudi v Socki, kjer so člani kolesarskega društva Socka dan pred tekmo okrasili naselje, na dan tekme pa so navijali otroci POŠ Socka in malčki iz Vrtca Mavrica. K ustvarjanju navijaškega vzdušja so se priključili tudi člani TD Nova Cerkev, njihov član Marjan Krajnc je ustvaril pravo navijaško umetnino, ki si jo lahko ogledate pri odcepu za Polže. Vojnik so krasila kolesa, ki so nam jih uredili v Centru ponovne uprave, pobarvalo nam jih je podjejte Avto Vini iz Pristave, cvetlice za korita pa nam je podarilo Vrtnarstvo Dar – Denj. Za urejeno okolico in postavitev dekoracije so poskrbeli sodelavci in sodelavke iz režijskega obrata.

Kako zelo prijetno je biti del občine Vojnik in ljudi, ki se združijo za namen promocije in v podporo vseslovenskega športnega dogodka, kot je bila Kolesarska dirka Slovenije 2023!

Hvala vsem, da ste pomagali in skupaj z nami ustvarili prekrasno navijaško vzdušje in dobrodošlico. Kolaž utrinkov si lahko ogledate v galeriji fotografij, ki jih je posnel Matjaž Jambriško.

Petra Pehar Žgajner



Oglejte si tudi