Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
13°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

5. borza lokalnih živil

V želji, da v skladu s smernicami Akcijskega načrta za izvajanje strategije »Spoštujmo hrano, spoštujmo planet« (9/2023) s skupnimi močmi pripomoremo k izboljšanju razmer, krepitvi samooskrbe s hrano ter zmanjšanju njenih izgub in zavržkov v lokalnem okolju,

vas vabimo na

5. Borzo lokalnih živil, ki se bo odvijala v ponedeljek, 5. februarja 2024, od 9.30 do 13. ure, v prostorih Kongresnega centra Thermana Laško (Modra dvorana in njeno preddverje).

Glavnina dogodka bo tudi letos namenjena predstavitvi lokalne prehranske ponudbe, medsebojnemu spoznavanju ponudnikov lokalno pridelane/predelane hrane in gostincev ter javnih zavodov (šol, vrtcev, domov za starejše in bolnic na območju LAS Raznolikost podeželja, občine Radeče in širše) oz. nadgrajevanju in krepitvi njihovih dosedanjih sodelovanj. Več o samem dogodku lahko izveste v priloženem vabilu.

V kolikor bi želeli svojo ponudbo zainteresiranim odjemalcem predstaviti tudi na predstavitvenih mizicah, lahko to sporočite na e-naslov: edina.memic@lasko.si . Zagotovili vam bomo predstavitveni prostor (mizo in 4 stole) ter vam po e-pošti poslali priporočila za predstavitev.

Zaradi učinkovite organizacije dogodka vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite po e-pošti na zgoraj navedenem e-naslovu ali po tel.: 03 733 87 36, najkasneje do 2. 2. 2024, do 12. ure.

  

Edina Memić, višja svetovalka za gospodarstvo in kmetijstvo

Oddelek za gospodarske dejavnosti

Tel.: +386 (0)3 733 87 36 | edina.memic@lasko.si

 

Oglejte si tudi