Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
13°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Kleparsko-krovsko podjetje z zlato bonitetno odličnostjo

Podjetje Domofinal Ivan Robačer, s. p., je bilo ustanovljeno leta 1995 kot popoldanska obrt s kleparsko-krovskimi deli. Leta 2010 se je podjetje preimenovalo v Domofinal, d. o. o., Pepelno 1, Šmartno v Rožni dolini.

Smo kleparsko-krovsko podjetje s trenutno 6 zaposlenimi, ki se z večletnimi izkušnjami zaposlenih in pogodbenih partnerjev, strokovnostjo in visoko kakovostjo izvedenih storitev trudimo zadovoljiti želje in potrebe naročnikov. Sodelujemo s številnimi preverjenimi dobavitelji in izvajalci gradbenih storitev, ki s svojim znanjem in delom zagotavljajo načrtovano kakovost storitev. Po dogovoru prevzamemo izvedbo del in storitev kot samostojni izvajalci oziroma podizvajalci. Postavljamo ostrešja, kleparsko-krovska dela ostrešij, izdelujemo hidroizolacije, vse vrste ravnih streh, izdelujemo zelene strehe, montiramo fotovoltaične elektrarne na strehi, vgrajujemo strešna okna ter opravljamo druga krovska dela. Smo pooblaščeni izvajalci priznanih podjetij v Sloveniji, kot so: Prefa, d. o. o., Creaton, Tondach – sedaj Wienerberger, Creaton,  Bramac, Gerard in druge. Podjetje dela na območju celotne Slovenije, pa tudi v drugih evropskih državah  (Avstrija, Hrvaška).

Zakaj izbrati nas?

Brezhibno opravljeno delo v dogovorjenem časovnem okvirju. Smo strokovno podkovana ekipa z občutkom za natančnost  in odgovornost. Specializirani smo za vse vrste projektov – od malih nadstreškov do največjih stavb (bolnišnice, športne dvorane, tovarne …). Znamo prepoznati prave priložnosti, vedno iščemo boljše in inovativne načine ter ustvarjamo nove vrednosti za naše stranke in partnerje. Učinkovito se spopadamo s tveganji in optimalno delujemo v vseh situacijah. Ves čas delovanja se širimo skladno z našimi zmožnostmi in vedno postavljamo na prvo mesto kakovost – bodisi pri izbiri materialov, delovne sile in drugih pomembnih faktorjev. Ponosni smo, da smo pokrili že marsikateri objekt in ob tem poskrbeli za zadovoljstvo strank. Podjetje je tudi član Obrtne zbornice Celje, preko katere smo že večkrat predstavili naš poklic osnovnošolcem. Domofinal, d. o. o., je v treh zaporednih letih ustvaril odlične poslovne  rezultate, kar potrjuje zlata bonitetna odličnost. 

Vizija podjetja 

V prihodnje želimo obdržati visoko strokovno usposobljenost ekipe sodelavcev in v roku 5 let sooblikovati mlade in strokovno usposobljene nove sodelavce. Še naprej si bomo prizadevali, da naše stranke dobijo vrhunsko storitev, kar je rezultat skrbnega načrtovanja in kakovostne izvedbe s pomočjo zanesljive in strokovno podkovane ekipe. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, redno in dobro plačilo, urejene delovne razmere, delo v prijetnem kolektivu. Podjetje omogoča dijakom in študentom opravljanje delovne prakse, tako lahko pridobijo praktično znanje in imajo kasneje tudi možnost zaposlitve. Dijaki in študentje delajo na konkretnih primerih. Skozi delo mladim odpiramo nove vpoglede, spoznavanje različnih ljudi, delovnih procesov in nalog, spletanja novih mrež poznanstev ter osebni razvoj in rast.

Naše vrednote so odzivnost, enotnost in zanesljivost. Skladajo se z našo vizijo in poslanstvom. Prav zato se na vsakem področju našega delovanja sklicujemo na odgovornost do dela, natančnost pri izvedbi, spoštovanju dogovorjenih rokov in ohranjanju dobrih odnosov s strankami.

Tekst:  Ivan Robačer

Foto: arhiv podjetja

 

Oglejte si tudi