Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Čepin in Honda v novem objektu

Zgodba Janka Čepina se je začela pred 25 leti, ko se je odločil postati samostojni podjetnik. Vztrajnost, sposobnost in delovna vnema so ga sčasoma pripeljali do širše prepoznavnosti.
Začel je kot avtoklepar, sčasoma pa se je obseg dela tako povečal, da je začel razmišljati o selitvi iz male kleparske delavnice v večje prostore. Tako je zrasel poslovni objekt, kjer so se prvotni dejavnosti pridružili še avtoličarstvo, avtoservis in vse stroki pripadajoče dejavnosti, kar ga je pripeljalo tudi v prodajne vode. Tako je v letu 2000 pridobil pooblaščeno zastopstvo za prodajo in servis vozil za blagovno znamko Honda, v letu 2010 pa še zastopstvo in servis za vozila Suzuki.

 

Čeprav je udarila gospodarska kriza, Janka Čepina to ni potrlo. Ravno nasprotno, lotil se je izgradnje novega poslovnega objekta, ki je bil zgrajen v dobrem letu dni, razprostira pa se na 3.400 m2 površine. Razpolaga s tremi avtomobilskimi saloni, motorskim salonom v zgornjem nadstropju, najsodobnejše opremljenimi mehaničnimi delavnicami, ki zasegajo 900 m2 površine, ročno avtopralnico, dvema skladiščema v skupni izmeri 800 m2. Poleg tega pa so v njem namenili še prostore za pisarne, učilnico, garderobo in čakalnico za stranke.  

 

Danes, po 25. letih delovanja, se lahko pohvali, da so poleg vozil znamke Honda in Suzuki tudi del družine blagovnih znamk Mercedes-Benz, Ford in Škoda.

Janko Čepin ponosno pove, da se bodo z dobro delovno ekipo zaposlenih še naprej trudili, da bodo uresničili pričakovanja kupcev, kot tudi pričakovanja poslovnih partnerjev.

 

Jure Vovk

 

Oglejte si tudi