Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
7°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Podjetje Bonum 9, d. o. o.

Čeprav se zdi, da se nad naše gospodarstvo zgrinjajo le črni oblaki, mladi vojniški podjetniki dokazujejo, da imajo vse, kar je treba, da se postavijo na svoje noge in pripomorejo k izboljšanju slovenske gospodarske situacije.

Marca je svoje podjetje ustanovila tudi Nataša Kovačič Stožir, univ. dipl. ekonomistka, Vojničanom poznana tudi kot predsednica Turističnega društva Vojnik. Znanje in 15-letne delovne izkušnje s področja računovodstva, financ, kontrolinga, vodenja in upravljanja podjetja, ki jih je pridobila v priznanem srednje velikem in mednarodno uveljavljenem podjetju, bo od zdaj naprej uporabljala za svetovanje strankam v svojem lastnem podjetju Bonum 9, d. o. o. V okviru novoustanovljenega podjetja, ki ima sedež v Vojniku, bo z ekipo sodelavcev nudila svoje storitve podjetjem, zasebnikom, kmetovalcem in raznim društvom. Svojim strankam bodo zagotavljali:

  • vodenje računovodstva in optimizacijo davčnih obveznosti;
  • pripravo finančne dokumentacije za zunanje institucije (npr. banke), pridobivanje virov financiranja in pomoč pri upravljanju s terjatvami;
  • razna poslovna svetovanja, kot npr. racionalizacija poslovnih procesov in stroškov poslovanja ali notranji kontroling kot osnova za uspešno poslovno odločanje in razvoj podjetja;
  • pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev.

Strokovno znanje, okrepljeno z bogatimi izkušnjami, ki so pridobljene v vsakodnevnem soočanju z različnimi poslovnimi izzivi v gospodarstvu, je njihovo izhodišče za izgradnjo poštenih partnerskih odnosov s strankami, kjer bo skupni interes uspešno poslovanje in zadovoljstvo. V času, ko je treba poslovati učinkovito in racionalno, je strateško načrtovanje in strokovno vrednotenje tveganj in odločitev izjemnega pomena. S pomočjo podjetja Bonum 9, d. o. o., lahko sedaj tudi tisti, ki sami nimate izkušenj in znanja ali pa za to ob vseh drugih obveznostih preprosto nimate časa, racionalizirate svoje finance in poslovanje ter si zagotovite varno in brezskrbno prihodnost.

Ekipa podjetja Bonum 9, d. o. o., vam je na razpolago vsak delovnik od 8.00 do 16.00 na telefonskih številkah 03 5773 535 in 031 301 746 (Nataša Kovačič Stožir) ali po elektronski pošti na bonum9@gmail.com.

 

Jure Vovk

 

Oglejte si tudi