Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Športno društvo Gym 87 – prva obletnica delovanja

Funkcionalna vadba bootcamp tudi v Vojniku že več kot leto dni
Športno društvo Gym 87 je nastalo na pobudo dveh športnikov, ki jima šport predstavlja način življenja. Vsak je želel v svojem kraju navdušiti ljudi za športno in zdravo preživljanje prostega časa, zato sta z vadbo bootcamp začela v Slovenskih Konjicah in Vojniku. 

 

Bootcamp je nova oblika skupinske funkcionalne vadbe, s katero izboljšamo svoje počutje, pridobimo telesno vzdržljivost, izgubimo nekaj kilogramov, si naberemo novih psihičnih moči in izvemo veliko novega o zdravem načinu življenja. Vadba temelji na raznolikosti vaj, ki zavzemajo krepitev vseh mišičnih skupin. Prav tako si z vadbo krepimo imunski sistem in splošno kondicijo. Tovrstno vadbo vodijo strokovni in izkušeni vaditelji, ki poskrbijo za spodbudo in motivacijo.

 

Vadbi se lahko pridružite vsak ponedeljek ob 20.30 in četrtek ob 19.00 v telovadnici OŠ Vojnik. Vadba poteka eno uro. Prijavite se lahko po telefonu (040 191 559, Sara). Čez leto se člani večkrat družimo tudi drugače, saj organiziramo piknike, se udeležimo športnih prireditev ali se odpravimo športnim dogodivščinam naproti. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani www.gym87.com.

 

V septembru smo začeli z dnevi odprtih vrat v Slovenskih Konjicah, kar pomeni, da lahko kdor koli pride v naše prostore vsako soboto od 9.00 do 10.00 in brezplačno opravi trening. Vedno bo prisoten trener, ki vam bo pomagal in odgovoril na vprašanja. 

 

Pridružite se nam in postanite del bombastične ekipe Gym 87.   

 

Sara Kokotec

Povezave

www.gym87.com

Oglejte si tudi