Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Predpraznični čas v CIRIUS Vipava

Mesec december je v številnih stvareh prav poseben mesec v letu. Tudi za učence CIRIUS Vipava je bil. Mesec, ko se je dobrota in srčnost ljudi še posebej izkazala. Številni obiski, predstave in obdarovanja so našim učencem polepšale praznične dni.
Zlasti zadnji teden pred prazniki je bil več kot prazničen. Tako v dopoldanskem kot popoldanskem času.

Obisku Božičkov na motorjih, pa članov Društva ljubiteljev starodobnih vozil Vipavske doline, je v torek zvečer sledil praznični ples s skupino 'Ne joči pevec'. Hvala Eriku, Vidu in Andražu, ki so našim učencem pričarali večer, ki naj bi kar trajal in trajal. Prazničnemu plesu je v sredo sledila praznična slavnostna večerja. S programom in zabavo je navdušila Irena Žorž in njeni domači.

Z glasbeno pravljico 'Maša čaka Božička' so pričakali obisk dobrega moža gospoda Božička s svojo soprogo.

Tako kot se za slavnostno večerjo spodobi je bila temu primerna tudi hrana, postrežba in seveda frizura. Zato velika zahvala gospe Vladoši iz frizerskega salona Trend, ki je poskrbela za take in drugačne frizure. Hvala tudi kuharicam in popoldanskim vzgojiteljicam in vzgojitelju, ki so s svojo predanostjo pričarali praznično vzdušje in učencem tudi na tak način približali praznični čas. Tik pred prazniki pa so naše učence skozi božično zgodbo s svojim petjem popeljali člani Mladinskega pevskega zbora iz Vrhpolja pod vodstvom Petre Bajc Curk.

Srečni obrazi povedo največ. Naj bodo zahvala za vse zaradi česar so srečni.

Ivica Petrič
http://www.cirius-vipava.si/predpraznicni-cas-v-cirius-vipava/

Oglejte si tudi