Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

Otvoritev igrišča in igral

Velika pridobitev za našo vas in šolo se je zgodila z otvoritvijo igrišča in igral v nedeljo, 6. oktobra 2019 na Gočah. Da je sploh prišlo do tega pomembnega dogodka, je pobudo dala krajevna skupnost Goče. Z združenimi močmi občine, krajevne skupnosti s predsednico Anjo Godnič in šole z ravnateljico Mojco Pev se je vse odvijalo, da je prišlo do dogodka.
Poleg omenjenih so zaslužni še David Lukežič, Luka Lango, Ivan Kobal, Marko Lipovž, Ernesta Drole, Jožef Lemut in še več neimenovanih. Učenci četrtega in petega razreda so se skrbno pripravljali na nastop z igrico o šoli nekoč in o sodobni družini ter jo na prireditvi lepo zaigrali. Vsi skupaj od prvega razreda naprej so pridno vadili pesmice v pevskem zboru in celo napisali besedilo za pesmico o novem igrišču in jo ponosno zapeli. Šolo smo odeli v pisane barve jesenskih listov, da je tako pričakala pomemben dan. Po zaključku prireditve so gospod župan, predsednica krajevne skupnosti in gospa ravnateljica prerezali trak ter tako slavnostno otvorili igrišče z igrali. Prireditvi je sledila bogata pogostitev z živo glasbo in srečelovom, za kar so zaslužni goški krajani sami.

Vsem sodelujočim tako pomembne pridobitve za otroke se prijazno zahvaljujemo in sporočamo, da jo bomo s pridom in veseljem uporabljali.

 

Učitelji in učenci šole Goče 

Marija Nabergoj

Oglejte si tudi