Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Nagrajenci natečaja 'Vipava v fotografiji'

Na zadnji majski dan se je zaključil natečaj 'Vipava v fotografiji', ki smo ga organizirali v Zavodu MADINAT. Izbrane so bile tri zmagovalne fotografije – avtorjem iskreno čestitamo. Vipava je res lep in prijeten kraj in vsi sodelujoči na natečaju so mnoge vipavske čare ujeli v svoj objektiv.

Zavod MADINAT se iskreno zahvaljuje vsem, ki ste sodelovali v natečaju. Med prispelimi fotografijami smo izbrali tri, ki so prejele največ glasov z e-pošto, klasično pošto in SMS-i. Glasovali so ljudje iz različnih krajev in različnih starosti.
Marica Batič, direktorica Zavoda MADINAT, je sodelujočim kot tudi glasujočim, namenila naslednje besede: »Osebno sem navdušena prav nad vsako fotografijo. Vsaka ima v sebi poseben čar, vsaka zase je neprecenljiv dar. Mislim, da je sodelovanje na natečaju nekaterim polepšalo čas, s tem mislim predvsem na gibalno ovirane osebe in učence CIRIUS- a v Vipavi. Njihovo navdušenje in njihov odziv sta zame neprecenljiva. Posebna hvala učenki CIRIUS-a
Klaudiji Gavrilovi, ki je naš natečaj obogatila s številnimi, čudovitimi fotografijami in njeni mentorici Adrijani Lampe Mikuž. Hvala vsem sodelujočim.«

Zmagovalne fotografije:
1. mesto: Alen Milavec: Čar večerne Vipave

2. mesto: Klaudija Gavrilova: Magičen Lanthierijev park
3. mesto: Mateja Kete Černe: Počitek na valovih reke Vipave

Vsem trem nagrajencem pripadejo enakopravne nagrade, enake vrednosti.

Adde parum parvo, modicum superadde pussilo, tempore sic parvo magnus acervus erit (Malemu dodaj malo, umerjeno prispevaj neznatnemu, tako bo čez nekaj časa nastala velika gomila – star latinski rek).

Zavod MADINAT

Oglejte si tudi