Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Ženski večer na Gočah

Krajevna skupnost Goče je za svoje sovaščanke, prijateljice, kolegice in občanke organizirala 9. marca večer 'Obrazi naše občine'. S tem smo obeležili pomemben ženski praznik v mesecu marcu.
Gostili smo Mojco Pev, ravnateljico OŠ Draga Bajca Vipava, Alenko Močnik, ravnateljico vrtca Ajdovščina, torej tudi enote Vipava, Lucijo Krkoč, gorsko tekačico in trenerko, Aniso Žagar, cvetličarko in lastnico cvetličarne Cvet Vipava, Natašo Nabergoj Jermol, dr. med. spec. družinske medicine, in Ivano Lavrenčič, direktorico VDC Ajdovščina - Vipava. Pogovor se je prepletal med petimi stebri za lepo življenje, videz in zdravje, kaj ženske rabimo za svojo dušo, izobraževanje, posebne potrebe, preobremenjenost. Hvala gostjam večera, ki so delile izkušnje in razmisleke z nami. Pred koncem pogovora  nas je nasmejala Pepca s Krasa.

Večer smo zaključile z druženjem ob domačih dobrotah Cejkotove domačije in z mislijo, da se srečna in neobremenjena ženska ne sramuje svojih gub, strij in celulita. Ne rabi lepotnih posegov, kilogramov pudra in vrtoglavih pet. Lepa je, ko se tako počuti in ko izkušnje, ki so se ji z leti nabrale, obrne v pozitivno smer in tako energijo prenaša naprej.

Anja Godnič

 

Oglejte si tudi