Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Druženje mladine

V soboto 31. avgusta, je v Gasilski bajti na Nanosu potekal že drugi zbor gasilske mladine. Poleg našega društva, PGD Podnanos, so se nam pridružili še člani PGD Luče in PGD Žalna. Najprej smo jih odpeljali na ogled muzeja analogne oddajne tehnike na vrh Nanosa, zatem pa nas je pot zanesla še do turistične kmetije Abram, kjer so mladi gasilci in gasilke lahko spoznali medveda Mitka.
Društvi sta se nam po ogledih pridružili v koči, kjer smo si privoščili okusno kosilo. Sledile so zabavne igre, v katerih se je preizkusila vsa mladina. Zmaga je pripadla PGD Žalni, a nagrajeni, so bili vsi sodelujoči. Po zabavnih igrah in podeljenih nagradah, je sledilo druženje ob koči in razigrani glasbi. Dan je minil kot bi mignil in že smo se poslavljali od novih prijateljev, v isti sapi pa smo se dogovorili za naslednje druženje.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem članom gasilskega društva, ki so kakorkoli pripomogli k organizaciji druženja. Prav posebno pa se zahvaljujemo tudi predstavnikom PGD Žalna in PGD Luče, za sodelovanje in prijetno družbo.

Lana in Tjaša, članice PGD Podnanos

Oglejte si tudi