Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Božički na motorjih

Četrtek 20.12.2017, je bil za učence CIRIUS-a v Vipavi prav poseben dan. Oblečeni v Božičke na motorjih smo jih namreč obiskali člani Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA in naši zvesti simpatizerji.

Otrokom smo takoj ob prihodu narisali nasmeh na obrazu ter iz njih izvabili neizmerno veselje. Nekateri so ploskali drugi kričali ter peli. Naš prihod je bil za njih popolno presenečenje. Zaradi lepega sončnega vremena smo gojence zavoda po končani predstavi povabili na dvorišče zavoda CIRIUS. Mali in veliki radovedneži so si takoj ogledali motorje in se tudi povzpeli nanje. Skupno druženje smo jim še popestrili s sladkanjem z bomboni.

Pod novoletno smreko pa smo otrokom pustili veliko različnih daril (dežnike, razne didaktične igrače, šolske potrebščine, barvice, pobarvanke, …) in seveda lepe spomine na praznične dni.

Zaradi slabega odziva podjetij na prošnje o doniranju-sponzoriranju v preteklih letih smo tokrat finančna sredstva za ta projekt zbirali preko leta na motorističnih prireditvah, predvsem pa na prireditvi Turistična Moto Avantura, ki je bila organizirana v Ajdovščini meseca maja, pa tudi veliko otrok naših članov in simpatizerjev je z veseljem darovalo svoje igrače za otroke s posebnimi potrebami.

Še vas bomo obiskali. Tudi vam hvala za prelep srčen dan.

Elvis Marc,

predsednik Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA

Oglejte si tudi