Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
2°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

NAJBOLJ VESELA GORENJSKA RADIJSKA POSTAJA PRAZNUJE 53. ROJSTNI DAN

November je mesec, ko je veselja na najbolj poslušani gorenjski radijski postaji, Radiu Gorenc, še več, kot običajno. Mesec praznovanja rojstnega dne običajno pospremijo z obilo zabave, lepimi nagradami, presenečenji in tudi druženjem s poslušalci. 53. rojstni dan bo ekipa Radia Gorenc praznovala jutri, v petek, 27. novembra 2015, med 16. in 20. uro v Planetu Tuš v Kranju.

V prvi uri druženja bo znano, katera je NAJ POLKA GORENCA za leto 2015. Med najboljše tri po izboru poslušalcev Radia Gorenc in bralcev Gorenjskega glasa so se uvrstile polke Ti si kriva deklica ansambla Svetlin, ki so jo ustvarili Andrej Svetlin, Vera Šolinc in Primož Kosec, polka Punca pojdi z mano, avtorjev Roka Švaba in Vere Šolinc, ki jo izvajajo Klateži ter skladba Našel te bom Ognjenih muzikantov, pod katero sta podpisana Peter Vidmar in Damjan Pasarič.

Za nadaljevanje glasbenega programa bodo poskrbeli priljubljeni Tanja Žagar, Andrej Šifrer in Werner, plesali bodo plesalci Plesnega studia Špela iz Tržiča in člani Folklornega društva Bled. Ob 18.30 se bo začela parada mladih gasilcev, ki jih bo spremljal Pihalni orkester Tržič. Predstavilo se bo trinajst gorenjskih Prostovoljnih gasilskih društev z okrog 140 mladimi gasilci. Obiskovalci dogodka bodo spoznali tudi junake  Fire Combat Challenge, potegovali se bodo za letne vinjete in novo kuhinjo, posebne pozornosti pa bodo deležni tudi obiskovalci, ki praznujejo rojstni dan ta konec tedna, tako kot Radio Gorenc.

»Gorenjke in Gorenjci že vedo, da Radio Gorenc enkrat letno pripravi najboljšo zabavo leta. Prav je da, če smo najbolj vesela radijska postaja, enkrat na leto  to veselje  v živo delimo z našimi poslušalkami in poslušalci in obljubljamo, da bomo to naše veselje nadgradili v programu tudi za naprej,« pravi vodja Radia Gorenc Andrej Grims.

Oglejte si tudi