Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

MAVRIČNI TEK TRŽIČ 27.5. - BARVE, ŠPORT IN ZABAVA

Družabni dogodek Mavrični Kšajt Šunder za vso generacijo.Glavno vlogo bo prevzel TEK BARV z ovirami, mnoge druge BARVNE ATRAKCIJE, ZABAVA in GLASBENI SPEKTAKEL s skupino Dan D, Red Hot Chilli Peppers Tribute Band ter Enjoy your Privacy.
Vabimo vas na barvno tekaško pustolovščino ki bo dolga 4 km. Mavrični tek ne bo tekmovanje, vendar atraktivni tekaški poligon z vmesnimi zabavnimi postojankami, namenjen sporščeni zabavi in druženju. Udeleženci se boste soočali s številnimi mavričnimi nalogami in ovirami;
➡ ciljali boste v barvite tarče,
➡ se igrivo spopadli z vzglavniki (Color pillow fight), 
➡ s skupnimi močmi preplezali zid, 
➡ se plazili skozi pajkovo mrežo, 
➡ se s pomočjo vrvi povzpeli po naklonini in se nasmejali do ušes pri postojanki Pena party. Najpogumnejši udeleženci pa boste imeli priložnost skočiti v globino mavričnega oblaka.

Mavrični tek za otroke s pričetkom ob 17 uri bo posebno prilagojena pot z animacijo, ki bo namenjena otrokom od 3. do 10. leta. Otroci boste lahko vstopili tudi v Mavrično deželo, kjer boste preko barvitih delavnic izražali svojo domišljijo in se prijetno utrudili na napihljivih igralih. 

Mavrični tek je resnično namenjen vsakomur, ki si želi zadnji majski petek 27.5. preživeti v dobri družbi na zabaven in drugačen način. 

Zabava se bo po teku nadaljevala z glasbenim spektaklom Mavrični Kšajtšunder skupin Dan D, Red Hot Chilli Peppers Tribute Band ter Enjoy your Privacy.

Vstopnice na voljo : www.mavricni-tek.si ali na uradnih urah Klub Tržiških Študentov Ktš

Petek 27.5.2016 - OŠ Tržič
17:00 Mavrični tek za otroke (4-10 let)
18:00 Atraktivni Mavrični tek čez ovire
19:30 Največji Mavrični oblak Slovenije ~ Color Pillow fight ~
21:00 Glasbeni spektakel: Dan D, Red Hot Chilli Pappers Tribute Band, Enjoy your Privacy


Oglejte si tudi