Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
1°C
-2°C
JUTRI
3°C
-2°C
Deli

Dobrodelna prireditev v Sebenjah

Kljub dežju na začetku, je v Sebenjah na koncu sijalo sonce - na nebu in v srcih.
V soboto smo v Sebenjah organizirali dobrodelno prireditev, na kateri smo zbirali denar za izgradnjo dvigala za g. Bogdana Skumavca iz Žiganje vasi.
Prireditev se je začela v športnem duhu. 25 pohodnikov je prehodilo Pot treh zvonov, na igrišču v Sebenjah se je odigrala košarkarska, na travnatem igrišču pa nogometna tekma v duhu medgeneracijskega sodelovanja. Čeprav je bilo mejo med kategorijama "mladi" in "stari" težko določiti, je bilo vsem tekmovalcem skupno navdušenje, da je Občini Tržič uspelo pridobiti lastništvo nad igriščem in da smo na dobri poti, da bo igrišče posodobljeno in razširjeno še z igriščem za otroke.
Po končanem športnem delu je sledila zabava z vaškima ansambloma Vaški trio in Dobra letina.
Najbolj pa nas je s svojo prisotnostjo razveselil g. Bogdan, ki že komaj čaka, da bo s pomočjo dvigala lahko vsak dan zapustil stanovanje in užival lepote domače vasi z dvorišča.
Celoten izkupiček prireditve in vsi prostovoljni prispevki so že nakazani na TRR za ta namen. Vsem obiskovalcem še enkrat hvala za vaše sodelovanje in pripravljenost priskočiti na pomoč bližnjemu.

Vabljeni na uradno otvoritev dvigala pri g. Skumavcu v petek, 16.6., ob 17.00 uri.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij