Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

SPREJEM ZLATIH MATURANTOV PRI ŽUPANU OBČINE TREBNJE

Župan Alojzij Kastelic je konec septembra sprejel zlate maturante in njihove starše. Med najboljše v trebanjski občini so se letos uvrstili: Dimitra Škrekovski, Gimnazija Novo mesto, Matic Bregar in Špela Smolič oba Šolski center Novo mesto.

Župan je dejal, da nas vse navdaja z optimizmom in ponosom, da zlati maturanti prihajajo tudi iz Občine Trebnje. Vsem skupaj je ob tej priložnosti zaželel veliko uspehov tudi v prihodnje, z željo, da s svojim potencialom prispevajo tudi svoj delež k razvoju lokalne skupnosti. Vsak od nas se mora vsak dan vprašati  kaj lahko stori dobrega za svojo okolico in za svoj razvoj. Družba se preveč razoseblja in individualizem kar pomeni prej slabost kot prednost, zato se moramo med sabo povezovati, spoštovati, saj so rezultati plod timskega dela. Še enkrat srečno in uspešno v nadaljnjem študiju in kasneje tudi na poklicni poti.

Župan je zlatim maturantom ob njihovem uspehu podaril knjigo. S kratkim nagovorom je zlatim maturantom čestital tudi direktor občinske uprave Janez Pirc.

 

Iskrene čestitke! 

 

Občinska uprava
Oddelek za družbene in gospodarske dejavnosti 

Oglejte si tudi