Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
6°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

V novo leto z naravno kozmetiko

V Trebnjem je bil skok v novo leto ustvarjalen. V sklopu projekta Sobotno galerijsko dopoldne so v Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje prvo januarsko soboto gostili ustvarjalno delavnico, na kateri so udeleženci izdelovali naravno kozmetiko. 

 

Na delavnici so se zbrali ustvarjalci različnih generacij, ki so pod vodstvom mentorice Silve Mežnar izdelovali naravno kozmetiko, ki bo kot nalašč za razvajanje ob začetku novega leta. Naredili so kopalno sol, pilnge za telo in obraz ter naravni dezodorant. Vse iz naravnih materialov, ki jih imamo pri roki.

 

Niz sobotnih ustvarjalnih delavnic se bo nadaljeval še dvakrat. Prvo februarsko soboto se bodo udeleženci z Natalijo Marinčič Borin pripravljali na pustno poslikavo obraza, marca pa bodo s Tino Železnik ustvarjali še unikatni nakit.

 

Sobotne galerijske dopoldneve pripravlja trebanjska izpostava Javnega sklada za kulturne dejavnosti (JSKD) v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Trebnje in CIK-om Trebnje – Galerijo likovnih samorastnikov Trebnje.

 

JSKD OI Trebnje, Joži Sinur

Foto: JSKD OI Trebnje

Oglejte si tudi