Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
-7°C
JUTRI
5°C
-3°C

zaposlitev

Zasavska regija
Četrtek, 04. Januar. 2024

Vodja projekta na področju izvedbe industrijskih hladilnih sistemov (m/ž)

Glavne naloge in odgovornosti: kot vodja projekta boste prevzeli ključno vlogo pri vodenju izvedbe industrijskih hladilnih sistemov in hladilnic, tako v Sloveniji kot v tujini; vodenje in koordiniranje izvedbe del med naročnikom, izvajalci in strokovnimi službami, vključno z vodenjem izvajanja montažnih del in kontrolo kakovosti izvedbe...
Zasavska regija
Sobota, 09. December. 2023

Monter ALU in steklenih fasad m/ž (Nemčija)

Podjetje ELHIKON SISTEMI d.o.o. zaposli MONTERJA ALU in STEKLENIH FASAD. Delo poteka v Nemčiji. Stanovanje, delovno oprema, delovno orodje, prevoz, krije podjetje. Za več informacij ali prijavo na delovno mesto lahko tudi pokličete na: 00385 99 5896 244, ga. Anja.
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 12. December. 2023

Inženir gradbeništva v projektnem biroju (m/ž)

Zaradi širjenja podjetja, iščemo samoiniciativno osebo, ki je kreativna, komunikativna, ji odgovarja delo v timu ter je željna novega znanja in izkušenj na področju projektiranja.
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 12. December. 2023

Arhitekt v projektnem biroju (m/ž)

Iščemo samoiniciativno osebo, ki je kreativna, komunikativna, ji odgovarja delo v timu ter je željna novega znanja in izkušenj na področju projektiranja visokih gradenj.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 14. December. 2023

Monter suhomontaža in Slikopleskar m/ž

Delo se opravlja izključno na terenu v Ljubljani in širši okolici. Vikendi in prazniki so prosti, enoizmensko delo. Nudimo izplačilo regresa in božičnice.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 17. December. 2023

Vodja projekta – junior (m/ž)

Iščeš pravi teren za razvoj svoje kariere? Že imaš nekaj izkušenj s področja vodenja gradbenih projektov? Poveži se z nami in postani del večje zgodbe! Naš naročnik je podjetje, ki se osredotoča na izvedbo celostnih inženirskih projektov. Skozi 30-letno zgodovino so vzpostavili trdne partnerske vezi in postali ena izmed vodilnih inženirskih družb v Sloveniji.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 21. December. 2023

Sodelavec pri gradnji objektov m/ž

Če ste motivirani za sodelovanje pri gradnji, oziroma montaži in finalni montaži objektov, ter se želite pridružiti dinamični ekipi z veliko prostora za osebno rast in strokovni razvoj, vas vabimo, da se nam predstavite s prijavo in življenjepisom. Redno in dobro plačilo, možnost dolgoročne zaposlitve v stabilnem in uspešnem podjetju.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 21. December. 2023

Vodja projekta (m/ž)

Si želite postati ključen del prihodnosti izvedbenega inženiringa? So vam pomembni družbena odgovornost in optimalni pogoji za delo? Naš naročnik je podjetje, ki se osredotoča na izvedbo celostnih inženirskih projektov. Skozi 30-letno zgodovino so vzpostavili trdne partnerske vezi in postali ena izmed vodilnih inženirskih družb v Sloveniji.
Moje Delo