Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
-7°C
JUTRI
5°C
-3°C

zaposlitev

Zasavska regija
Sobota, 09. December. 2023

Računovodja / Knjigovodja

Promotiv, d.o.o. je podjetje za računovodstvo ter davčno in poslovno svetovanje. V naši ekipi strokovnjakov s področja financ (računovodje, davčniki, pooblaščeni revizorji, notranji revizorji,…), vabimo k sodelovanju Računovodjo / Knjigovodjo m/ž.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 11. December. 2023

Računovodja senior m/ž

V svojo ekipo vabimo izkušenega Senior računovodjo, ki bo prevzel ključno vlogo v računovodskem oddelku. Iščemo posameznika, ki bo s strokovnostjo in osebnostjo obogatil našo ekipo in skupaj z nami nadaljeval lastno karierno zgodbo.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 16. December. 2023

Glavni/a knjigovodja

Od kandidata/-ke pričakujemo: najmanj VI./2 stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, večletne izkušnje v računovodstvu..
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 17. December. 2023

Vodja finančno računovodske službe

V svojo ekipo vabimo novega sodelavca/ko za delovno mesto VODJA FINANČNO RAČUNOVODSKE SLUŽBE. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, dobri pogoji dela.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 18. December. 2023

Vodja tveganja za državo, Slovenija (Country Risk Manager)

Iščemo zelo ambicioznega vodjo za tveganja, ki bi se pridružil Bondori. Sodelujete lahko pri uvajanju našega poslovanja na slovenskem trgu in gradite potrebne strukture od samega začetka, medtem ko delate skupaj z drugimi zelo nadarjenimi ljudmi v ekipi in v drugih oddelkih,...
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 21. December. 2023

Mid/Senior C++ razvijalec (Blockchain) m/ž

Za našega naročnika, uspešno in inovativno mednarodno podjetje s področja blockchain tehnologije iščemo proaktivne in radovedne kandidate za delovno mesto mid/senior C++ razvijalca m/ž.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 25. December. 2023

Višji svetovalec s področja davkov / Tax Senior Associate

Pričakujemo VI. ali VII. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge smeri, 3 leta delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih. Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 31. December. 2023

Računovodja

MTM d.o.o., je podjetje s 30-letno tradicijo na področju računovodskih storitev v Gorenjski regiji išče osebo, ki se bo pridružila ekipi 15 strokovnjakov.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 01. Januar. 2024

Administrator ESG in EU projektov m/ž

Si želiš novih kariernih izzivov? Želiš postati del Nomago tima, kjer skupaj z tradicijo, inovacijami, ter kakovostjo gradimo našo blagovno znamko? Imaš izkušnje pri delu z ljudmi in s sodelovanjem v projektnih skupinah ter si organiziran in natančen? Prihranili smo mesto za odločnega a prijaznega, iznajdljivega in motiviranega novega sodelavca !
Moje Delo