Logo MojaObčina.si

Trbovlje

DANES
20°C
3°C
JUTRI
23°C
6°C

zaposlitev

Zasavska regija
Petek, 24. September. 2021

Tehnolog I (m/ž)

Opis dela: proučevanje razpisne dokumentacije in ugotavljanje pomanjkljivosti, organiziranje terenskega ogleda, pripravljanje popisa del ali dopolnitev popisa del na objektih zgornjega in spodnjega ustroja na podlagi terenskega ogleda, pripravljanje analize cene...
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 01. Oktober. 2021

Proizvodni delavec

V kolektiv vabimo: Kandidata, ki ga veseli delo v dinamični proizvodnji in ima smisel za tehniko. Kandidata, ki rad dela v urejenem okolju je odgovoren in pozitiven, da s svojim delom in zavzetostjo pripomore, k nadaljnji rasti podjetja in samega sebe. Če se v oglasu prepoznate, Vas spodbujamo, da se prijavite in postanete del kolektiva ROLTEK!
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 01. Oktober. 2021

Strojni tehnik proizvodnji m/ž

Iščemo pozitivnega, pridnega in strokovnega STROJNIKA V DINAMIČNI PROIZVODNJI, ki želi s svojim tehničnim znanjem in zavzetostjo pripomoči k nadaljnji rasti podjetja in samega sebe. Če se v profilu prepoznaš, se prijavi in postani del ROLTEKa!
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 17. Oktober. 2021

Delovodja (m/ž)

Opis del in nalog: priprava in preučitev tehnične dokumentacije ter posvetovanje z vodjem projekta oz. vodjem gradbišča, skrb za izvajanje gradbenih ter obrtniških - inštalacijskih del v skladu s projektno dokumentacijo, priprava operativnih načrtov (potreba po materialih- količinsko in rokovno)....
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 18. Oktober. 2021

Monter na terenu v Nemčiji (m/ž)

Ste odgovorni in zanesljivi? Če želite postati del uspešne in zagnane ekipe, ki stremi k istemu cilju, ne odlašajte s prijavo. Za našega naročnika iščemo več delavcev za delo v Nemčiji.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 21. Oktober. 2021

Monter konstrukcij (m/ž)

Ste odgovorni, vztrajni, zanesljivi in imate tehnično predznanje? Si želite postati del uspešne in zagnane ekipe, ki stremi k istemu cilju? Za našega naročnika, uspešno podjetje s proizvodnimi prostori v Mariboru, iščemo osebo za delovno mesto »Monter konstrukcij«.
Moje Delo