Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Müže 2o12

Zadnjega dne v avgustu in prvega dne v septembru 2012 se je v naši občini zvrstilo mnogo dogodkov. Tudi tokrat, že devetič zapored, je imelo prste vmes Društvo mladih Vitomarci. Iz leta v leto kreativnejši, bolj ambiciozni in mokri smo organizirali prireditev Müže 2o12 – Igre brez meja in zabavo, ki je pritegnila veliko obiskovalcev. Veseli nas, da so bili vseh starostnih skupin.
Čeprav nam je vreme zagodlo, smo prireditev speljali v polnem načrtu, le igre so tokrat potekale v šotoru, saj je zunaj lilo kot iz škafa.

V petek, 31. avgusta 2012, smo v goste povabili glasbeni skupini Mama Rekla in Tabu, za slednjo lahko rečemo, da je resnično med najboljšimi glasbenimi skupinami v Sloveniji. Za vse, ki so se udeležili zabave, smo pripravili prijetno presenečenje.

 

V soboto, 1. septembra 2012, smo dogajanje pričeli z Igrami brez meja, na katere je bilo letos prijavljenih kar 20 ekip iz različnih krajev severovzhodne Slovenije. Na koncu se je zaradi dežja iger udeležilo le 10 ekip. Drugo leto zapored je zmagala ekipa Pero in Zlati zvoki iz Juršincev, drugouvrščena je bila ekipa Mr. Bo iz Tovarne bovdenov in plastike Lenart, tretja pa je bila ekipa Veseli hlapci. Zvečer smo nadaljevali zabavo z glasbeno skupino Mambo Kings.

 

Zahvaljujem se vsem sponzorjem, članom in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi in obisku naše prireditve. Tudi v naslednjem letu bomo pripravili prireditev Müže 2o13, ki bodo desete zapored. Zagotovo bomo poskrbeli, da vas bodo glasbeni gostje zadovoljili, tekmovalcem pa naredili igre še bolj zanimive.

Oglejte si tudi