Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Želite oddajati stanovanje na Airbnb ali Booking.com in s tem dobro zaslužiti?

Ali ste vedeli, da lahko z vašo nepremičnino, ki jo občasno oddajate na spletnih rezervacijskih portalih, zaslužite več, kot če jo oddajate na dolgi rok? Imate nepremičnino, ki je namenjena občasni uporabi in večino časa popolnoma neizkoriščena? Vas zanimajo prednosti nastanitvenih portalov kot sta Airbnb in Booking.com? Vas skrbijo zakonodajni pogoji in legitimno poslovanje?

 

Slovenija je med najbolj zaželenimi turističnimi destinacijami, kar dokazujejo rekordni obiski in nočitve. Poleg obiska Ljubljane in glavnih slovenskih turističnih biserov turisti vedno pogosteje iščejo zelene, avtentične, podeželske destinacije. Z novo strategijo razvoja turizma v občinah Litija in Šmartno pri Litiji se odpirajo možnosti za aktivnejši razvoj turizma tudi na našem območju.

 

Glavna pomanjkljivost na našem območju je pomanjkanje nastanitvenih zmogljivosti, zato želimo spodbuditi čim več ljudi za oddajanje svojih nepremičnin preko platform, kot je Airbnb in Booking.com. Predavanje je namenjeno posameznikom iz občin Litija in Šmartno pri Litiji.

 

Pridružite se nam na brezplačnem usposabljanju  v sredo, 25. aprila 2018, ob 17. uri v predavalnici Mestnega muzeja Litija. Z nami bo Zarja B. Mavec, iz agencije Inalbea, ki s svojimi izkušnjami in znanjem svetuje strankam po celi Sloveniji, kako urediti vse potrebno (zakonodaja, oprema, postopek), da bi lahko oddajali vašo hišo, vikend, stanovanje, kmetijo preko spletnih rezervacijskih portalov kot so Airbnb in Booking.com.

 

Obvezne prijave na:

https://www.eventbrite.com/e/predavanje-o-nastanitvenih-portalih-airbnb-in-bookingcom-tickets-45098691400

Oglejte si tudi