Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica zaznamovan s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.

Turistično in Kulturno društvo Ambrus vabita na praznični vikend v Ambrus. Tudi letos so pripravili več tradicionalnih dogodkov, na katere ste lepo povabljeni. V petek, 14. decembra, ob 16. uri, bo v kulturnem domu Ambrus delavnica izdelovanja prazničnih voščilnic. K sodelovanju vabijo vse otroke, ki radi ustvarjajo. V soboto, 15. decembra, bo 19. uri pred župniščem prižig lučk na božičnem drevesu. Po prižigu lučk vabljeni na kulturni dom na božično novoletno druženje, kjer se boste ob kuhanem vinu ter dobri hrani lahko zavrteli na glasbo, ki jo bo vrtel DJ Robi. Večer bo namenjen tudi zaključku leta za vsa društva. Vabljeni! V nedeljo, 16. decembra pa bo pred župniščem potekal božični sejem. Prostovoljke KORK Ambrus bodo izvajale meritve krvnega tlaka in sladkorja.

Kulturno društvo Vidovo vabi na uprizoritev komedije Tašča.com, ki jo bodo uprizorili v soboto, 15. decembra, ob 19. uri, v Domu krajanov Temenica.

Godba Stična pa vabi na XXIV. božično-novoletni koncert, ki bo potekal v soboto 15. decembra ob 19. uri in v nedeljo, 16. decembra, ob 17. uri, v dvorani Kulturnega doma Stična. Gostje večera: Vesela nevesta. Vstop prost! Vljudno vabljeni!

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi