Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
14°C
-4°C
TOR.
9°C
2°C
1931

Team building v Escape room-u Slovenj Gradec

Vas zanima, kako na zabaven način povezati svoje zaposlene v učinkovito ekipo?

V centru Slovenj Gradca je novembra 2018 svoja vrata odprla povsem nova turistična atrakcija na Koroškem – Escape room oziroma soba pobega. Igre »escape room« so v zadnjih treh letih postale ena najhitreje rastočih turističnih dejavnosti, zato smo tudi v Slovenj Gradcu ustvarili ponudbo tovrstnega preživljanja prostega časa. V sodelovanju s podjetjem Enigmarium je zgodba sobe zasnovana na podlagi bogate mestne zgodovine. Zaprta skupina (od 2 do 5 igralcev) mora v 1 uri s skupnimi močmi razvozlati raznolike uganke, poiskati namige in skrite predmete ter pravočasno odkriti ključ do Elizabetinega zaklada.

V tekmovalnem poslovnem svetu postaja vsak dan bolj pomembno, da se med seboj povezujemo, zato obisk Escape room-a predstavlja izvrsten team building. Vabimo vas, da se kot ekipa pridružite tistim, ki so uspešno pobegnili iz ene scenografsko najbolj dovršenih sob pobega. Izkušnja medsebojnega sodelovanja, razmišljanja, improvizacije in odločanja pozitivno vpliva na povečanje kreativnosti ter večjo uigranost ekipe. Druženje zaposlenih izven delovnega okolja gradi medsebojno zaupanje in zmanjšuje morebitne konflikte, hkrati pa povečuje lojalnost zaposlenih ter organizacijsko produktivnost. Predvsem pa bodo sodelavci krepili komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali ter odlično in zdravo zabavali!

Nagradite svojo ekipo zaposlenih ali sodelavcev za doslej opravljeno delo in jih z uro nepozabnega doživetja ter izvrstne zabave spodbudite za nadaljnje delo!

Cena za 1-urni pobeg skupine od 2 do 5 igralcev znaša 60,00 € bruto.

Rezervacije so mogoče preko rezervacijskega sistema www.slovenjgradec.escape-room.si.

Za vse dodatne informacije se obrnite na telefonsko številko 02 88 12 116 (Turistična pisarna).

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi