Oceni objavo

2. krog koroških nastopov v SLO ligah v sezoni 2023-24 v kegljanju.

2. krog Koroških ekip v SLO ligah v kegljanju, Slovenj Gradec, 1. 10. 2023

 Sezona 2023-24

 

V 1A SLO ligi (slovenski ligi) za ženske   je v 2. krogu ekipa KK Remoplast 1 iz Radelj ob Dravi gostila ekipo KK Calcit iz Kamnika in zmagala 7-1. Za domačo ekipo je največ, 570 kegljev podrla Mirjana Paradiž Verdinek. Ekipa Remoplast 1 je na 4. mestu 1A SL (slovenske lige).

https://portal.kegljaska-zveza.si/pregled/liga/63 

 

V 1B SLO ligi vzhod za ženske  je odigran 2. krog. Ekipa KK Slovenj Gradec je doma odigrala proti ekipi KK Ceršaka in zmagala 7-1. Najboljše za domačinke je odigrala Mojca Slatinek z 549-mi podrtimi keglji. Slovenj Gradčanke so na drugem mestu 1B SLO lige vzhod.

Ekipa Remoplast 2 iz Radelj ob Dravi je gostila ekipo KK Radenske iz Murske Sobote i izgubila 2-6. Največ za domačinke, 539 kegljev je podrla Nataša Hedl. Remoplast 2 je na 3. mestu 1B SLO lige vzhod. Druga ekipa je narejena za uvajanje mladih tekmovalk, tako da jim rezultat ni ne vem kako pomemben, bolj se gre za pridobivanje izkušenj mladine.

Ekipa ŠD (športno društvo)  Fužinar iz Raven na Koroškem je gostila ekipo ŽKK (ženski kegljaški klub) Šoštanj in izgubila 2-6. Pri domači ekipi je z 529-mi podrtimi keglji najbolje odigrala Marta Luršak. ŠD Fužinar je na 5. mestu lestvice v 1B SLO ligi vzhod.

https://portal.kegljaska-zveza.si/pregled/liga/67

 

1A SLO ligi  za moške je ekipa KK Pergola hiše 1 iz Radelj ob Dravi gostovala pri ekipi KK Konstruktor 1 iz Maribora in izgubila 5-3. Pri ekipi Pergola hiše 1 je bil najboljši Uroš Stoklas, ki je podrl 607 kegljev. Pergola hiše 1 so na 7. mestu 1A SLO lige.

https://portal.kegljaska-zveza.si/pregled/liga/64

 

V  1B SLO ligi vzhod za moške,  je ekipa KK Slovenj Gradec bila na gostovanju pri ekipi Lokomotiva 1 iz Maribora in zmagala 5-3. Pri Slovenj Gradčanih  se je najbolje izkazal Anton Zajc, ki je podrl 589 kegljev. Ekipa Slovenj Gradca je na 8. mestu 1B SLO lige vzhod.    https://portal.kegljaska-zveza.si/pregled/liga/65

 

V 2. SLO ligi vzhod za moškeje ekipa ŠD Fužinar iz Raven na Koroškem doma odigrala proti ekipi KK Šoštanj in zmagala 7-1. Za domačine je največ, 589 kegljev podrl Marko Golob. Ravenčani so na 2. mestu v 2. SLO ligi vzhod.

Ekipa Dravograd TRO je doma odigrala proti ekipi Konjice 2 iz Slovenskih Konjic in zmagala 6-2. Pri domačinih je največ, 591 kegljev podrl Robi Marošek. Dravograjčani so na 5. mestu 2. SLO  lige vzhod.

Ekipa TRO Korotan iz Prevalj je gostovala pri ekipi KK Impol iz Slovenske Bistrice in izgubila dvoboj 5-3. Pri Prevaljčanih je z 557 podrtimi keglji bil najboljši Slavko Hanžekovič. Prevaljčani so na 8. mestu lestvice 2. SLO lige vzhod.

KD (kegljaško društvo) Špedicija RCM iz Črne na Koroškem je bila gost ekipe KK Brežice iz Brežic. Izgubila je dvoboj z 7-1. Najboljši pri Črnjanih je z 594-timi keglji je bil Matjaž Obretan. Špedicija RCM je trenutno 9. mestu SLO lige Vzhod.

 

                https://portal.kegljaska-zveza.si/pregled/liga/69

 

V 3. SLO ligi vzhod za moškeje ekipa Pergola hiše 2 iz Radelj ob Dravi bila na gostovanju pri ekipi KK Lendava in izgubila 5-3. Pri Radeljčanih je najboljši rezultat z 519 podrtimi keglji dosegel Miha Grebenc. Pergola hiše 2 so na trenutnem 8. mestu lestvice v3. SLO ligi vzhod.

Tukaj so podatki nepopolni ker niso odigrane vse tekme.

https://portal.kegljaska-zveza.si/pregled/liga/71

To sezono v slovenskih ligah Koroško zastopa 8 ekip.

Povezava do vseh rezultatov.

Vsak četrtek se posodobijo za naslednji krog.

https://portal.kegljaska-zveza.si/

Povezava do KZS

https://www.kegljaska-zveza.si/

Povezava do OTS Koroške- kegljanje

https://www.facebook.com/groups/269039905187149

Oglejte si tudi